Project Natal - Fejlesztői videó és megjelenés

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 7.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft mozgásérzékelős technológiájára már nem kell sokat várnunk, és nem mindennapi élményben lesz részünk, ahogy azt a videó is bizonyítja.
A Microsoft mozgásérzékelős technológiájára már nem kell sokat várnunk, és nem mindennapi élményben lesz részünk, ahogy azt a videó is bizonyítja.


Az idei esztendőben megérkezik a vezérlés egy új korszaka, és ez a technológia a Project Natal nevet viseli. A Microsoft mindent megtesz azért, hogy forradalmasítsa a vezérlést, elképzelésük szerint az egész testünkkel irányíthatjuk majd a konzolt és a játékokat egyaránt. Az új fejlesztői videóban megtudhatunk néhány érdekességet a karácsonykor boltokba kerülő Project Natalról.
56.
56.
hedzsooo
#61: IGEN, BUNKO VOLTAL, mert utana neztem, csak nem vok biztos benne, h ez tuti mar:

"Redmond nem csupán a népszerű Xbox konzolokba kívánja beépíteni a mozgásérzékelős kamerára alapuló Project Natal technológiát, hanem mint Bill Gates a Cnetnek adott interjújában elhintette a Windows-rendszereken is szívesen viszontlátná a szórakoztatóiparban minden bizonnyal forradalmi változásokat hozó technikát. "

-Mint lathatod, BILL GATES adta az interjut, tudod az nem ugy megy, h fogja magat es csak ugy lelep a Microsoft-tol, annal azert az nagyobb ceg. ;)

U.i.: A teljes cikk itt talizhato: http://itcafe.hu/hir/project_natal_pc_kre_is.html
55.
55.
Giga0509
Elnézést,ha kicsit bunkó voltam,nem volt szándékomban :)
54.
54.
Giga0509
#59: Bill Gates már rég nem a Microsoft elnöke...és mielőtt magyarázol inkább nézz utána,mert pc-re is jön...
53.
53.
hedzsooo
Persze, ha ez az egesz megjelenne, nemi csuszas ellenere is PC-re, azt megkoszonnem BILL-nek. :)
52.
52.
hedzsooo
HAHAHA ! TOK JO, hogy ez a "kedves" es 1ebkent lelemenyes Microsoft mennyire ugyesen is probalja az emberek penzet kiszedni a zsebeikbol !!!



Mert, tudtommal ugye, ez a "NATAL"-projekt azt takarja, h van 1TV-ed/monitorod, ami fel van szerelve 1 mozgas/hang-erzekelo kameraval es a hozza irt progival a jatekok ertelmezik a kulonbozo mozgasainkat, igy mi magunk lehetunk a jatek kontrollere, ez altal meg interaktivabba alakitva a jatemenetet...DE CSAK XBOX360-on, PC-en meg PERSZE NEEEM !!! :)



Had vegyen maganak mindenki XboX360-at, aki eddig meg nem tette...hat en kihagyom, thx szepen, de tudom jol, ha akarnak, kitudnak ezt a fejlesztest adni PC-re is, sz'al bekaphatjak...a kisujjamat termeszetesen. ;)
51.
51.
Thor Vath
Úgy értettem, hogy a következő karácsonykor, merthogy épp csak most volt az idei :-)
50.
50.
Giga0509
#55: Most karácsonykor,nem jövőre.
49.
49.
Thor Vath
#52: Mert állítólag meg tudja különböztetni a látómezejében levő embereket, arcfelismrő szoftver is van benne. Az egyik videó annak a lehetőségét villantja, hogy bekapcsolod a gépet, az felismeri az arcodat és autómatkusan belép a te felhasználói profilodba. Ezenkívül azt is állítják, hogy az egy szobában lévő, együtt játszó emberek mozdulatait sem keveri össze, még két ember extrém hadonászását sem, sőt a finom ujjmozdulatokat is leköveti. Hangelismerő szoftvere is van, tehát ha egyszerre ordítatok, hogy "gránát!" meg "sorozatlövés!", akkor is szépen végrehajtja az utasításokat. Ráadásul a Fable fejlesztőbrigád még mimika-felismerőt is csinált, a demójukban érzékelte a gép, hogy a játékos nevet, fancsali pofát vág, dühös, meg ilyenek.

Persze kicsit kételkedem én is, sosem gondoltam volna, hogy az x360-ba ez belefér, mindenesetre jövő karácsonykor meglátjuk :-)
48.
48.
gorgo2
Én az árára vagyok kíváncsi?mert szerintem nagyon olcsó lesz a beharangozott cikkek alapján.De legyen úgy és akkor talán nekem is össze jön 1 re a lóvé.....
47.
47.
p.kyky
#45: A használhatóság miatt egyáltalán nem kell aggódnod.A hozzá kikerülő játékok,nem kis cégek kezéből fognak kikerülni.:) Például az Ubisoft,Konami és még sok egyéb "minőségibb" cég.
46.
46.
Daigoro
tény hogy jobb lesz mint az eyetoy, vagy playstation eye, vagy mindegy miaz...

de nekem nem tetszik, semmi ami mozgásérzékelős, szerintem a konzol játékok arra lettek kitalálva, hogy kontollerrel irányítsák őket, páran már írták előttem hogy, hazaérsz a suliból, holt fáradt vagy és még ugrabugrálj a tévé előtt...



plusz miért csak téged ismer fel egy autóversenyzős játéknál? egy videóban is benne volt, hátul ült az egész család, de csak a gyereket ismerte fel, én bojkottálom az ötletet.
45.
45.
cross56
Én már nagyon várom a project natal-t. Az EyeToy-nál sokkal többet tud,sokkal jobb lesz.
44.
44.
sittes79
hja csak ehhez nem igazán elég a 40 meg 50 m2-es panelok, megint csak az újgazdag apa kedvence élvezheti a témát a 6000 m2-es villában. mocskos kommunisták :)
43.
43.
Killerbee
#48: Ez hangot is érzékel és ezt sokan elfelejtik.
42.
42.
Thor Vath
Az infók alapján szerintem is fényévekre van az eyetoy-tól. Képzeld el: a mutatóujjaddal célzol, ha begörbíted, lősz, előrebillented a fejed; előre mész, oldalra billented; kikukucskálsz a sarok mögül, ööö... tudomisén... ökölbeszorítod a kezed; gránát, és így tovább. Szerintem ez simán kivitelezhető lesz az infók szerint. Én asszem, hogy ez inkább erről fog szólni, nem a képernyő elött ugrálásról.
41.
41.
Giga0509
#46: Annál sokkal jobb...nézz meg más videókat is,keress rá youtube-on.Többet tud mint az eyetoy.
40.
40.
hkjanos
Szerintem ugyanaz, mint az Eyetoy.
39.
39.
Asher
Ez megint nem mutatott semmit. Nekem még mindig kétejeim vannak, mennyire lesz használható.
38.
38.
Thor Vath
#43: Hmm, belegondoltál abba, hogy a fej billegetését, meg az ujjak hajlítgatását is érzékeli (négy játékos esetén is)? Vagy felrakod a lábad a puffra és a nagylábujjaddal irányítasz LOL

Eljenek a lusták (én magam is erős :-) és éljen a natal! :-D
37.
37.
nasario
Ha 10 éves lennék biztos érdekelne ez a dolog de mint "öreg"konzolos maradok a tv elötti kanapéba puttyados joy nyüstölésében.
36.
36.
Bazoo
Zeno Clash se lenne rossz rá. :D
35.
35.
Killerbee
#39: Hát biztos könnyebben mint gamepaddal :D
34.
34.
ThomasKoller
És küdősportolóknak is sztem tök jól lehet majd reflexeket fejleszteni.. meg ütéspontosságot,gyorsaságot..
33.
33.
ThomasKoller
Belegondoltatok, hogy ezzel egy stratégiát hogyan lehetne irányítani???????

32.
32.
Killerbee
#37: Csalimpálsz jobbra-balra aztán annyi. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...