Egy hónappal előbb indulhat a Move, mint a Natal

  • Írta: InGen
  • 2010. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A brit The Gadget Show házigazdája, Jason Bradbury szerint szeptemberben érkezik a Playstation Move, amivel kerek egy hónappal a Natal előtt startolhatna el.
A brit The Gadget Show házigazdája, Jason Bradbury szerint szeptemberben érkezik a Playstation Move, amivel kerek egy hónappal a Natal előtt startolhatna el.

 
Mindezt az úriember a twitter-csatornáján árulta el. Forrást, vagy bármi hasonlót nem közölt, csak annyit mondott, bízzunk benne, mert ő tudja. Az is elképzelhető, hogy kiolvasta a csillagok állásából, vagy a szél súgta neki. Mindenesetre ha már az Xbox 360 előbb elindult, mint a PS3, logikus lenne, hogy a Sony vissza szeretne vágni egy korai Move starttal. Kérdés csak az, hogy sikerül-e, s elkészül-e elég játék az indulásra. Utóbbi kérdésre valószínűleg úgyis választ kapunk az E3-on.
38.
38.
Roger Ramjet
Ez igaz, de ez a játékok minőségétől is függ. 360-on is sok olyan ember van, aki a COD4-6 miatt vette a gépet, vagy PS 3- nál a GT 5 miatt. Sokan akár egy-két játék miatt is képesek gépet venni. A PS 3 és a 360-ra pedig grafikailag, fizikailag és mesterséges intelligenciában ( a nagyobb kapacitása miatt) is képesek minőségileg jobb játékot készíteni! Amit nem tudtak megvalósítani a wii-n, azt ezen a két gépen talán már megtudják csinálni.
37.
37.
#38: szerintem azokat a célszemélyeket, akiket a kontroller és a billentyűzet riasztott el, a wii már megszerezte magának.

annak a rétegnek a 90%-át legalább.

Sony is, M$ is elaludt, most már csak a kozmetikázás, meg a morzsák jutnak nekik. :)

kíváncsi leszek mi lesz a nintendo következő dobása?!
36.
36.
Roger Ramjet
#32: Gondolom ezért szoktak sokan lemenni focizni, bringázni (mint,jómagam), ping pongozn, teniszeznii meló után, vagy hétvégén, mert nem szeretnek mozogni. A natal egy új élményt nyújthat.

Azt meg ki mondta, hogy futni kell a TV előtt?

Én a mozgásérzékelőkkel hasonló játékot tudok elképzelni mint a double dragon,vagy a warriors, aminek van egy egyszerű története és nem is kell sokat mászkálni benne, csak bunyózni. A két cég nem a jelenlegi játékosokat akarja főképpen megnyerni, hanem az olyanokat, akiket eddig éppen a kontrolpad vagy a billentyűzet riasztott el a játékoktól. Csak egy új vezérlő kell, nem új konzol, ami sokkal kevesebb ebfektetés a cégek részéről.
34.
34.
adye
#34: Kedves fórumozó társam! Legközelebb mielőtt valótlan baromságokat kezdesz ide írogatni, kérlek mérlegeld azt is hogy néhány hozzád hasonlóan véleményt nyilvánító embernél ez kib@szhatja a biztosítékot.

A jövőben kérlek legalább egy 5 percet olvass utána egy témának mielőtt elkezdesz itt szakérteni. Feltéve ha nem az a célod, hogy a magyar fórumokat még nagyobb igénytelenségbe taszítsd, ez esetben bízom benne hogy nemsokára rád töri az ajtót az ASWA és elviszik a pénégyedet mer te vagy az ország 3. legnagyobb warezhuszára.
34.
34.
klemid
#35: Ha esetleg vkinek mind a 2 konzol megvan akkor ha vesz muvet nem biztos, hogy natalra fut neki.

#34: Agyiszint.
33.
33.
cross56
Jézus... és akkor mivan, ha 1 hónappal elöbb jön ki?

Akinek Xbox360-a van biztos nem fog venni egy Move-ot mert nincs ps3-a, vagy nem fog átváltani csak azért mer 1 hónappal elöbb jön..

Egyébkétn kíváncis leszek mindkettőre.
32.
32.
doomSbloom
natal 100szor többet ér. mi a move? egy 0, semmi újítást nem hordoz magában. ugyan ez a rendszer, mint amit a wii is használ évek óta!
31.
31.
bencsizy
#32: Sony nem hülye, tuti lesznek ütös anyagok az E3-on! :)

Ezt nézd meg, h itt miket csinálnak vele! Kamerás rész durva! :D

http://www.youtube.com/watch?v=rc5-R61hit0&feature=related
30.
30.
#8: elvileg persze, utólag is bele lehet tenni. vsz bele is fogják, ez benne a bolt.

#9: köszi, vannak egész pofásak tényleg.

csak érted, én azt hiányolom hogy nincs olyan cím, amit úgymond elő lehetne bármikor húzni a cilinderből. hogy ha valaki kérdezi, akkor igen waze ez a cím itt a zászlóshajónk, és vegyetek ps3, x360-t mert ezzel most aztán tényleg odarak majd - mert direkt erre csináltuk hogy mindenki besza, behu tőle, és AAA kategóriás cím( mint pl. wii fit ), meg a szokásos.

de nem látok ilyet egyenlőre, talán most az E3-on lesz vmi übertitkos cím mindkét oldalon.



mozgásérzékelőkről egyébként pedig vannak páran akik azt mondják: hogy mit nekik ugrándozni a készülék előtt?

érthető, mert vagy nincs kedve bohóckodni;

vagy haszontalannak találja - pl ha küzdősportolni szeretne akkor igaziban azért ütősebb az élmény - nem kell hozzá droid és még emberekkel is megismerkedhet;

vagy szimplán hulla, mert letolt már előtte 12órát a csavargyárban full kontaktban.

ha lehet akkor inkább egy kontrollert kérnek meg egy pofa sört, nem rájuk erőltetett mozgáskultúrát.

mindezektől függetlenül azért kíváncsi leszek a cuccokra. :)
29.
29.
Krekk
#26: az biztos, hogy szar az, csak most nem erről volt szó, hanem a Natalról. Ami szerintem csak a Movehoz képest szar. Ha nem látnám a másik alternatívát (gombok jelenléte, finomabb mozdulatok stb) akkor még örülnék is a Natalnak. Ahogy tettem is mikor bejelentették. Aztán derültek ki a dolog, jöttek a kérdések és jöttek a Move specifikációk. Mintha lenne egy M3-as BMW-d amikor előtte csak Suzukit hajtottál és a többiek is örülsz neki. De mikor meglátod a Lamborghinit már nem az M3-ra vágysz.
28.
28.
adye
#21: Minőségileg jobb lesz a natal? Most majdnem elsírtam magam, csak annyit nézz már meg hogy a sony és az ms hardware meghibásodási aránya mekkora? Jó dolog az x-box de anyaghasználatát és összeszerelés minőségét tekintve lerí róla, hogy a te műanyag dzsiádzsódat olvasztották be, hogy megförccsöntsék a kacniát és a belseje se sokkal jobb, tervezésileg sem lehet össze se hasonlítani a sony termékekkel.

Én ez alapján valamiért a move-tól többet várok. Nem vagyok elfogult a ps-el sem kapcsolatban (még nincs is a tulajdonomban). De azért ne az legyen már a legjobb amit anyuci a karifa alá tett nekünk, ettől felfordul a gyomrom.
27.
27.
p.balou
26: Igazad van. Nekem van egy boxom , de vszinű (sőt biztos:)) hogy veszek ps3-mat.Majd árilag döntök meg persze a gameplayekről xP

Kiváncsi leszek.
26.
26.
p.balou
27: Én így nem találgatnék.Mert azért a natal csak bonyolultabb szerkezetű mint a move, mert ugye nem kell olyan izét tartani a kezedben(de már a fejlesztés kezdeténél is voltak problémák ami közül a legnagyobb az hogy a színesbőrűeket nem ismeri fel).Én kipróbálom mind a 2-t akkor mondok teljes véleményt én addig nem találgatok.

Jah igen és én nem ellened beszélek sztem mind 2 f@sza lesz! :D
25.
25.
klemid
#21: Persze... Még ez az érintőképernyős dolog is új és nem egy könnyü játéokat irányítani vele majd pont a natal lesz olyan csúcsszuper.
24.
24.
Killerbee
#19: Mond ki szar az xbox szar a natal és akkor nem kell burkoltan minden ilyen hírnél a kommentjeidben sejtetni, hogy jobb a ps3.



21: Ezzel csak magadat nyugtatod, mint itt a legtöbb ember aki csak a saját konzoljához megjelenő dolgokat látja jobbnak.

Majd kiderül melyik mennyire jó.



12: Ez meg az értelem tetőpontja..

23.
23.
Sir-Vival
#3: jaja, ahogy a lufik szoktak
22.
22.
Sir-Vival
#21: a CES-en egy srác félhomályban, ülve irányította a socom-ot. Érdekes módon én erre vágyom, nem akarok állni, ugrálni, szerencsétlenkedni. Én egy konzolos "egeret" akarok. KELLENEK a gombok, kell a cucc, ami valami érzést, visszahatást ad.

Szerintem a Natál nem váltja majd be a hozzá fűzött MS reményeket.

21.
21.
Sir-Vival
#11: Szerintem a MOVE kész van. A sajtó kipróbálhatta, voltak rendezvények, és van még bő 3 hónap.

A játékfelhozatal a kérdés, de pölö a SOCOM 4 kapásból érdekel. Ha az a bunyós kap valami körítést, az se gáz. Ehhez esetleg valamelyik stratégia cucc támogatása (emléxem a tavalyi shown kis tankokat is terelgettek ezzel...) és máris kész a kezdő felhozatal.



Ráadásul utólagos támogatás is megoldható, így jön a képbe az RE5Gold és a Killzone 2. Nem lesz itt gond.
20.
20.
Ragnarök
#21: Azért iezt így és ilyen formában kijelenteni... xDD



Egyik se jelent még meg és csak a kamureklámokra lehet alapozni. Majd ha mind2 működik és le lesz tesztelve, na akkor lehet ilyet mondani. De addig kíméljétek meg egymást az efféle hülyeségektől. :D
17.
17.
Krekk
#4: Az a "kis" move pont akkora mint az említett zseblámpád. És pont használhatóbb lesz kardozásra-közlekedésre mint a Natal. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy neked jobb lesz, hogy először bescannelsz valamit, aztán helyben futsz, hogy tudj haladni is a játékban (másik kérdés, hogy ez mennyire precíz, mennyire érzékeli, hogy el is fordultál; szerintem messze nem lesz olyan pontos, de ez majd kiderül..). Ehelyett itt a Move,amit kézbe fogsz mint egy kardot és egyszerűen az egyik kicsi ujjad rárakod egy gombra és már haladsz is előre. Melyik egyszerűbb/élvezetesebb? Az életszerűséget direkt nem hozom fel, hisz egyik se jobb ilyen szempontból.
16.
16.
Iwashi
Nah kezdődik a harc 3...2...1...Fight!

Natal-al szemben szkeptikus vagyok, egyenlőre nem casual játékot még nem látunk demózva, Viszont Moce-ról már igen, úgyhogy lehet, hogy ezt a Sony nyeri meg, viszont, ha a Natal tényleg akkora durr lesz akkor az MS vinni fogja a pálmát ezerrel.
15.
15.
Ragnarök
Ennek a versengésnek megint csak a vásárlók fogják meginni a levét, mert addig fognak itt szarakodni, amíg annyira elkapkodják a dolgokat, hogy tömegével fog beszarni a kütyü...
14.
14.
morko
#5: szerintem a 4. kommentes srác csak ironizálni akart.
13.
13.
klemid
#14: Ennyire sötétnek nézem. Ha vmire azt mondjuk, hogy mind a 2 gépre jön akkor az nem lehet 2 külön dolog...:)
12.
12.
Maxxer
#13: A Move ,és Natal jön a két gépre,vagyis Move Ps3.-ra,

Natal :Box.-ra .

Ennyire érthetetlen vagy? Vagy ennyire sötétnek nézed a másikat?:)



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...