Fél év alatt 5 millió Nintendo 3DS kelhet el

  • Írta: Daks
  • 2010. május 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Nintendo DS a világ legnépszerűbb játékgépe, a térbeli megjelenítésre képes 3DS pedig még inkább húzza majd a nevet. A kiadó fél év alatt 5 milliós eladásra számíthat.
A Nintendo DS a világ legnépszerűbb játékgépe, a térbeli megjelenítésre képes 3DS pedig még inkább húzza majd a nevet. A kiadó fél év alatt 5 milliós eladásra számíthat.

A szám nem hasra ütésből született meg, az várható eladásokról szóló jóslatot ugyanis az Electronic Entertainment Design and Research készítette, mely a játékipar egyik legnagyobb piackutató cége. A Nintendo 3DS idén novemberben jelenik meg két régióban is, és ha minden igaz, akkor jövő márciusra teljesíthető lesz az 5 milliós eladás, legalábbis a szakemberek szerint. A gépet amúgy az előző generációnál erősebb hardverrel látják el, így némileg szabadabb kezet kapnak a fejlesztők, de természetesen a régi játékok is futnak majd rajta, csak éppen 3D-s támogatás nélkül.
8.
8.
Mathia$
#8: mire kijön a 3DS addigra úgyis olcsóbb lesz, hogy még jobban vigyék, vagy ha rá akarják erőltetni a népre az újat akkor megszűnik, bár a nintendo nem ilyen, ez a lépés inkább az M$-re utal.
6.
6.
zola2000
#6: A jelenlegi gépek közül a ds a legnépszerűbb, oké a ps2 utoléréséhez még idő kell, de max jövő nyárra szerintem az is meglesz nekik.



A 3Ds meg jó kérdés milyen lesz, de ha túl drága lesz, akkor még az sem kizárt hogy megbukik, lehet akármilyen erős, szerintem maximum 200 euró (60ezer forint) lehet ha nem akarják bebukni.
6.
6.
p.balou
6: Tudom hogy a Nintendo Japán, de azt azért irtam oda mert manapság a kinai minőségre egy szó van :D A sima DSi adják 50K-ért nem?
5.
5.
Mathia$
#4: Mitől lenne kínai? Nintendo az japán cég. Elég nagy a különbség.





Nem tudom miért írjátok, hogy a legnépszerűbb, amikor nem az....

Ha drága lesz. akkor az 5 millió határ fél év alatt nem fog teljesülni. Sztem forintba átszámolva max 50k-ért adják majd.
4.
4.
p.balou
3: Ha tényleg nem ilyen kinai szar lesz,akkor hidd el több is lesz.
3.
3.
eGo-bOy
lesz vagy 70-80 ezer...
2.
2.
doomSbloom
#1: sztem kérdezz meg vmi látnokot:)

egyelőre még nem tudni, majd csak az e3-on mutatják be, szóval messze van még a megjelenése
1.
1.
adriano28
mennyibe kerül ez a 3ds?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...