HWSW: Szinte biztos, hogy ősszel jön az iPhone 5

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 7.
  • Hardver
Link másolása
Egyre több jel utal arra, hogy az ősszel befut az Apple iPhone 5. Egyelőre kevés konkrétum került nyilvánosságra, az okostelefon valószínűleg könnyebb és vékonyabb lesz az elődnél, és más tekintetben is alapvető változásokat eszközöl majd rajta a cupertinói cég, írja a HWSW.

Szinte biztosra vehető, hogy ősszel megérkezik az Apple új okostelefonja, az iPhone 5. A vállalat a korábbi három modellt nyáron dobta piacra, idén azonban csak az iOS platform új verzióját mutatta be a Worldwide Developers Conference-en Steve Jobs elnök-vezérigazgató. A Wall Street Journal egy bennfentes forrása úgy tudja, egy új okostelefont is be akart jelenteni az Apple, csakhogy az nem készült el időre. Az iOS 5 végleges verziója az ősszel érkezik, valószínűleg ekkorra időzíti az Apple az új okostelefon megjelenését, feltéve persze, ha elkészül.

Egyre több pletyka érkezik az iPhone 5-tel kapcsolatban, a vállalat állítólag 15 millió darab készülékre adott le megrendelést a Pegatronnál, amely az Asustek bérgyártási tevékenységének önállósításából létrejött vállalat. A hardverspecifikációkat illetően egyelőre mindenki találgat, nagyon valószínű, hogy az iPhone 5 megkapja az iPad 2-ben debütáló kétmagos A5 processzort vagy legalábbis annak valamilyen leszármazottját, nehogy a két készülék között túl nagy legyen a teljesítménykülönbség és ez gondot okozzon az iOS 5 operációs rendszer vagy az új alkalmazások futtatásakor.

Érdekel, mit lehet még tudni az iPhone 5-ről? A teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

40.
40.
dareal
#37: mind a kettő jó választás.
39.
39.
dareal
#38: soha, az csak egy koncepció.
38.
38.
giga321
#20: És ez mikor jön ki?
37.
37.
giga321
Én most új telefont akarok venni és vacilálok hogy mi legyen. Vagy vegyek egy Samsung Galaxy S 2-őt vagy egy Iphone 4-et vagy várjak az 5-re?

Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
35.
35.
p.balou
Ez azt jelenti, hogy az iTouch 5 is akkor jön? Mert jó lenne :D
34.
34.
dareal
#33: erősebb proci, jóval nagyobb felbontás, giroszkóp, előlapi kamera, led flash, hd videó felvétel, wifi esetén már az n szabvány is támogatott, nagyobb üzemidő ésatöbbi.
ezek tényleg szinte a semmiség kategóriába sorolhatóak :)
33.
33.
Slik
egyébként az iphone 4 minek volt? nem tudott szinte semmivel se többet mint a 3gs...
31.
31.
vincze1211
#29: Hát rendben van, hogy 4-500 font.De ott fizetés se annyi, mint kis hazánkban.Az előfizetéses telefon tényleg jobban megéri, de ha választani lehet, akkor már nem IPhone-t vennék.Nem tetszik, hogy minden gyökérnek az van.Túl sok van belőle.Nekem az exkluzívabb telók jönnek be.Most a HTC Evo 3D tetszik(bá nálunk nem kapható).Szerintem sokkal jobb mint az IPhone.
30.
30.
dareal
#20: ez soha nem fog megjelenni, csak egy 3d designer koncepció készüléke.
29.
29.
Henry82
#16: Ezek a telefonok Nyugat-Europaban is kurva draganak szamitanak, Angliaban pl az iphone 4 meg most is 4-500 font korul van es ha azt vesszuk, hogy ebbol kijon egy egesz jo asztali gep, vagy ket es fel Xbox360/PS3, akkor ez az ar sehol nem realis egy telefonert.

Viszont itt nem kell kifizetni a telefont, alairsz egy 2 eves szerzodest, megkapod a telefont ingyen, fizetsz havi kb 45 fontot es abbol havi 4-500 perc lebeszelheto, korlatlan sms es internet.
Igy aztan minden csoro ajfonnal jarkal, en meg nem hallottam olyan emberrol aki bement a boltba es listaaron megvette volna, minek is tennek, nincs ra szukseg.

Gondolom ez igy megy minden rendes orszagban is, ugyhogy az Iphone nem a gazdagok jatekszere, mindenkie.
28.
28.
bledzer
Vita eldöntve.. Mozilla seabird:D
27.
27.
ZERO88
#26: Tudom én mi kell neked! PS VITA ;D
26.
26.
Lordnekroseth
Mellesleg én tablet párti vagyok. De őszintén szólva manapság egyik kütyü sem olyan igazán szuper. Nekem mind a jó irányítás, mind a nagy kijelző hiányzik, ami viszont helyigényes, ami viszont elveszi azt amiért jó. Úgyhogy ha majd kijön az a technológia ami kis helyen elfér és kényelmes és nagy tud lenni...majd akkor.
25.
25.
Lordnekroseth
300? meg 1000? hehe...inkább 5000-8000 dollár... :D Persze mire kijön rá kát év és mindenkinek iylen lessz...addigra el is avul
24.
24.
#20: már egy éves a videó, semmi infó azóta? lehet behalt a projekt. tényleg tetszetős amúgy, de egyrészt concept a telefon, másrészt render a vid.
egyébként, ez olyan mint a ps3-x360 esete: a box előbb jött ki, tehát amíg nem volt ps3 addig a box volt a legjobb.
iphone5 talán meg is veszem, most már nem veszek 4-t akkor :D
remélem kijaviták minden gyökér hibáját, és ezúttal tényleg sikerül egy jó telefont csinálni. amennyit elkérnek érte már lehet jó waze!
23.
23.
danez11
#21: 300?............ezerdollár :D
22.
22.
Speper
21.
21.
ZERO88
#20: Ez igen csak előremutató telefon! :) Csak ez mennyi lesz 300e? XD
20.
20.
Lordnekroseth
Lényegtelen....ha ez kijön akkor vége a iacnak egy időre az tuti : http://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg

A jövő már ittvan...byebye iphone.
19.
19.
Józsi_Doe
erre várok már mióta :)
18.
18.
princeps27
várom már azt az időt amikor a kínaiak ellepik ezt a piacot is, és lesz occsó iphone, hogy vmiből megéljen Jobs is
17.
17.
dareal
#13: aha, de mire használod? alig van rá valami, ráadásul számtalan funkció a kivitelezés miatt egyáltalán nem is használható, mint pl a vpn. épp ezért írtam, hogy pont az okostelefon része veszik el ezzel.

ja, egy használt 3gs meg 60 körül mocorog, újonnan 80-90.
16.
16.
vincze1211
#15: Igen.Aki havi 600 ezret keres, az megveheti.Nekem sajna nem telik IPhone-ra.(sajna most másmilyen telóra se).De az a vicces, hogy ebből a rétegből rendes profitot tudnak termelni.És az biztos, ha valéaha jobb helyzetbe leszek, akkor sem fogom az Apple-t "támogatni" IPhone vásárlással
15.
15.
Quent1n
#13: Egyetértek. Lehet, hogy értékálló és minőségi telefonokat gyárt az Apple de most már egyáltalán nem olyan nagy eresztések a 3 és a 3GS. Mesterségesen túl vannak árazva, mert egy rétegnek ez a fontos. Megvan a célközönség.
14.
14.
Bisur1996
Mennyire imádom az Apple hardwereket, ha megnézzük, mindegyik készüléküknek, különösen jó a hw-je.
És mennyire UTÁLOM az iOS-t szerintem egy rakat... no meg az árakat is lejjebb vihetnék.
Én nem hiszem, hogy valaha is Apple terméket fogok venni, pedig lenne rá keret, csak, most már mindenki olyat akar :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...