The Amazing Spider-Man - előzetesen Iguana

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 14.
  • Videó
Link másolása
Dr. Curt Connors alteregóját hívják Iguanának, a név bizonyára ismerősen cseng a Pókember-füzeteket sűrűn forgatóknak. Éjszaka gyíkember formát ölt, nappal pedig emberként viselkedik. Bizonyára meggyűlik vele a baja hősünknek. A karakter most egy új trailerben mutatkozik be.

A Beenox tanult az elmúlt évek sikercímeiből és sokkal összerakottabb képregényes játékot hoz el nekünk a The Amazing Spider-Man személyében. Peter Parker élete csupa nehézség, adva vagyon egy város, amit védelmeznie kell olyan gonosztevőktől, mint Iguana. A játék június 26-án jelenik meg, a platformok: NDS, Wii, Xbox 360, 3DS és PS3. A videót ismételten ampeeernak köszönjük.

20.
20.
k800i
#17: Az a Sider-man 1-ben volt ps2-őn.
18.
18.
konkolyadam
Ez a játék az elkövetkező film alapján fog íródni?
Off: Pókember filmek sorozatos elcseszése mellett egyszerűbb lenne az egész 1994-es Spider-Man: The Animated Series történetét filmekbe önteni. Legjobb Spider-Man sorozat, ami valaha is létezett a világon.
14.
14.
p3ti
Emberek , hagyjátok hogy a ROCKSTEADY csináljon nektek egy játékot.
13.
13.
roli33
Ha minden jól megy akkor talán visszakapjuk a Spider-Man 2 élményt? Szerintem igen, legalábbis egy rajongó visszakaphatja.
11.
11.
Gábor36
A trailer egész jó, de nekem pókember ruhája nagyon nem tetszik. Sokkal snasszabb mint a régi, és most nem a pókhálómintára értem. Az Iguána meg XD. Dr. Connors Gyík, nem Iguána. :/
9.
9.
Krumpli
jó lesz ez, nem is kicsit hanem nagyon!
7.
7.
Kreto
A hír képét nem lehetne esetleg egy ingame képre kicserélni vagy valami? Mert mindig azt hiszem hogy filmeshír. Előre is köszönöm ha esetleg valaki eljár a dologban :)
6.
6.
Zakkantable
#5: De nézd a jó oldalá legalább visszatér a jól megszokott sandboxos játékmenethaz ami már magában sokkal jobb mint az eddigiek :D
5.
5.
metercsiken
Annyira nem néz ki rosszul,de túl jól sem.
Azért lehet, ezt tényleg sikerül majd normálisabbra megcsinálni.
( ahogy tudom, eddig nem remekeltek a "pókos" játékok )
3.
3.
KeXxX
Végre egy szpájdör men játék amit megfogok venni! :D Viszont egy dolgot nem értek: Ha Wii-re kap egy gyenge portot a játék, (amin ugye kibaszott rondán fog festeni) akkor a PC miért nem kap?
2.
2.
giga321
Hát őőő, megnézem a filmet de biztos nem moziban , nekem annyit már nem ér amúgy is csak a csaj érdekel benne If you know what I mean ;) Ez a játék meg háááát biztos jó de szintén nem fogok játszani vele mivel nincs pc-re . Fuck Logic.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...