Avengers: Battle for Earth Wii U-ra és Kinectre

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy igazi mozgásérzékelős akciójátékot készít a Bosszúállók alapján Nintendo Wii U-ra és Kinectre. Bár nem a nagy sikerű mozifilmre épít, hanem a Marvel füzeteire, de ettől még hízelgő az a tudat, hogy 20 szuperhőst irányíthatunk benne az igazság szolgálatában.

A bejelentést az Ubisoft Toronto Twitter-csatornáján olvashattuk. A fejlesztést viszont a Ubisoft Quebec végzi majd. Az Avengers: Battle for Earth teljes mértékben a mozgásérzékelésre építkezik, ezáltal csak Wii U-n és Xbox 360-on lát napvilágot.

A játék 20 szuperhőst vonultat fel a Marvel világából, köztük lesz Iron Man, Hulk, Captain America és Thor is, továbbá jó pár népszerű képregényhős a Marvel univerzumából. Akiben még élnek a mozifilm élményei, kicsit szomorúak lehetnek, hiszen a cím nem követi a filmet, kizárólag a képregényes jogokkal rendelkezik. Sebaj.

Érdekesség, hogy ez lesz a második érdemleges Wii U-s cím a kiadó életében az Assassin's Creed III után.

17.
17.
Garfartix
#16: Csak háromszor van leírva a cikkben, hogy nem a film alapján készül....
16.
16.
samatagrav09
egy újabb film átírat hát nem hinném hogy jó lesz
15.
15.
Norbi-wan
Pedig vártam volna már Pc-re, X360-ra.
12.
12.
Ooorky
#11: Olyan érdektelen karakterek voltak hosszab-rövidebb időre tagjai az Avengers-nek, mint Wolverine, Spider Man, The Thing, Black Panther...
11.
11.
Kocsis92
#10: szerintem jobb ez a csapat, kit érdekelne ant-man filmen, kevesebbeket mint Amerika kapitány. Vezetőnek meg a filmben gondolom azért őt tették meg, mert mégiscsak ő a kapitány, aki rendelkezik igazi harctéren szerzett tapasztalatokkal. A játékot sajnálom, hogy ilyen ugribugris hülyeség lesz. Arról a 4 fős co-op játékról amit egyszer elkaszáltak, de aztán valahogy mégis visszahozták, nincs semmi hír?
10.
10.
Ooorky
#1: A rendes Avengers csapat nem abból a néhány gyökérből áll aki a filmben szerepel (ki nem állhatom amerikánus kapitányt, de mindig őt erőltetik mint a vezetőt, pedig a történetek 99%-ában Hulk oldja meg a dolgokat, igazából 1 fős csapatként sokkal hatékonyabb lenne...).
7.
7.
Rabit Wars
Gratulálok az összes játék fejlesztőnek ismételten szart adnak ki majd a kezükből fos wire és kinectre , grafika 0 lesz játék élmény max pár nap és soha többet elő nem veszi az embert mint általában az ilyen kinektes fos játékokat , megint csak a pénzen van a hangsúly marketing... minőségtelen fos talicska játékok gyártása a fiatal korosztálynak grat! (Y)
6.
6.
Kumite
5.
5.
sherex
3.
3.
Kumite
#2: És még a Killer Freaks from Outer Space.
Tehát 5 játékkal jön az Ubi Wii U -ra.

(Szerkesztés gomb...)
2.
2.
Kumite
"Érdekesség, hogy ez lesz a második Wii U-s cím a kiadó életében az Assassin's Creed III után. "

Ezen címek mellett van még 2 másik is:
Rayman Legends
Tom Clancy's Ghost Recon Online
1.
1.
Quent1n
Én inkább azért vagyok "szomorú", hogy ilyen mozgásérzékelős baromság lesz ebből is gyerekeknek.

Továbbá ha Avengers akkor nem tudom minek raknak bele 20 szuperhőst, inkább legyen benne a rendes Avengers csapat jól kidolgozott karakterekkel szvsz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...