Killing Day - feltámasztja a Ubisoft?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 14.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft megújította a Killing Day című projekt védjegyét, pedig a PlayStation 3 bejelentésekor bemutatott FPS fejlesztését már 2006-ban leállította. Biztosra megy csupán, vagy folytatódhatnak a munkálatok?

Kis emlékeztető: a Killing Day című FPS-t még a 2005-ös E3-on, a PlayStation 3-premier apropóján mutatta be a Ubisoft, az egyébként multiplatform (PS3 mellett Xbox 360-ra is ígérték a játékot) anyagról egy rövid trailert vetítettek le a franciák, amit alább nézhettek meg újra. 2006-ban minden különösebb ok nélkül leállították a munkálatokat.

A minap újra hallottunk a projekt felől, a Ubisoft ugyanis megújította a Killing Dayre vonatkozó védjegyet, s bár gondolhatnánk arra, hogy a kiadó esetleg folytatja vagy újra kezdi a fejlesztést, ezt már 2009-ben is megtette, szóval önmagában nem jelent semmit. Ettől függetlenül nem tud nem eszünkbe jutni, hogy úton vannak a next-gen konzolok...

8.
8.
br1Koo
#7: jó is lenne ha alkotnának egy fasza sands of time színvonalú mászós akció játékot.. Azt a játékot vagy 7-szer végigjátszottam, annyira természetesek, jók voltak a platform és a logikai részek.
7.
7.
Dark_Temptation
prince of persia-t a népnek!
5.
5.
Kocsis92
erre még emlékszem is mikor gondolkodtam h vegyek e majd ps3-mat. meg volt mégegy játékról valami videó amiben egy feka meg egy fehér csávó valami sivatag széli kocsma előtt lövöldözött egy sportkocsi mellett :D azis kár hogy eltűnt. amúgy jó kinectes játék (legalább hc) nincs szempek :D
4.
4.
szempek555
Hát ebből szerintem egy nagyon jó kinect játék lehetne.
2.
2.
DON GONDOCS
Hát ez a játék igazán megjelenhetett volna.
1.
1.
adam6751
És ez így nézett volna ki? nem semmi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...