Traileren a Dreamfall Chapters

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 3.
  • Videó
Link másolása
Végre megkaptuk az első olyan trailert a Dreamfall Chaptersből, ami mindennemű sallang és fejlesztői kommentár nélkül, csak magára a játék koncentrál. Kiváló kedvcsináló, kár, hogy a megjelenésig még sokat kell aludni...

A Dreamfall Chapters óriási siker a Kickstarteren, és bár még egy hét hátra van a gyűjtésből, már most összejött 1,15 millió dollár a korábban remélt 850 ezer helyett.

Nem csoda, a rajongók tűkön ülve várják a folytatást, miután a 2006-os Dreamfall: The Longest Journey befejezése finoman nyitva hagyott egy-kérdést. Jó hír, hogy a Chapters fejlesztését a sorozat korábbi részeihez hasonlóan Ragnar Tørnquist igazgatja, így biztosan választ kapunk majd rájuk, nagy kár azonban, hogy minderre csak 2014 novemberében kerülhet sor...

6.
6.
Giggsy
#4: Most nem kötekedésből, de a Dreamfall mi volt, ha nem folytatás? Oké, más lett a főszereplő, de attól még folytatás.

Amúgy én nagyon szerettem mindkét részt, a másodikat még jobban is, mert valahogy Zoe kalandja érdekesebb volt, és a karaktere is szimpatikusabb. És azok után, hogy mennyire lógva hagyták a sztorit, igazán durva, hogy ennyi ideig kellett várni, hogy egyáltalán szóba jöjjön a folytatás.
5.
5.
elfdefender
Pont a napokban játszottam ki a Dreamfallt, és hát olyan volt a vége, mintha kettévágták volna, és erre részre hagyták volna a második részt. Szóval nem csak "egy-kérdést" hagyott nyitva, ahogy a cikkben áll:).
Remélem, azért sokkal több fejtörő meg tárgyhasználat lesz benne, mert ez a Dreamfall sok helyen inkább hasonlított egy interaktív animációs filmhez, mint egy igazi kalandjátékhoz.
4.
4.
Trishtan
Ha elérik a 2 millás határt a gyűjtésben, akkor az ígéretek szerint folytatják az eredeti Longest Journey-t is!

http://adventuregames.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1329%3Aapril-ryan-kalandjai-is-folytatodhatnak&catid=8%3Abejelentesek&Itemid=55
3.
3.
DON GONDOCS
Ez a játék biztos visszahozza befektetett pénzt.
2.
2.
Stranger
Jól néz ki... de az elődjével nem játszottam. Gondolom sztori miatt kéne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...