A Monolith újabb Gyűrűk Ura-játékon dolgozik?

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 15.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. egy új, titkos projekten dolgozik, amely a The Lord of the Rings világában játszódik. A jelek szerint az alkotás AAA-kategóriás akció-kalandjátéknak ígérkezik.

A Superannuation értesülései szerint a Warner Bros. tulajdonában álló Monolith Productions a Guardians of Middle-Earth után egy újabb Gyűrűk Ura-témájú játékot fejleszt 2012 decembere óta. Egy, a storyboardon dolgozó művész adatlapja alapján a munkálatok a tavaly megjelent MOBA-stílusú alkotásuk után kezdődtek.

A jelek szerint egy cross-gen címmel lesz dolgunk, azaz a következő generációs konzolok mellett a játék a jelenlegi masinákra is napvilágot lát, ráadásul egy nyitott világú, AAA-kategóriás címmel lesz dolgunk - a műfaj akció-kalandjáték. Mivel a fejlesztőknél nemrégiben leépítések zajlottak, így nem valószínű, hogy két projekten dolgoznának egyidejűleg.

Lapértesülések szerint a Tolkien-jogokat birtokló The Saul Zaentz Company nemrég videojátékkal kapcsolatos védjegyet jegyeztetett be Middle-Earth: Shadow of Mordor címmel. Az időzítésből kiindulva könnyen meglehet, hogy ezen a címen fog futni a F.E.A.R. fejlesztőinek új produktuma. Várjuk a hivatalos megerősítést!

12.
12.
Lorthirash
ami nagyon jó volt az a BFME 1 és 2 csak az a baj a warner bros nem egy olyan kaliberű cég hogy egy bfme 3 jó legyen szereintem .
egyébkétn tuti nem rts lesz
11.
11.
atta23
10.
10.
adikas
9.
9.
atta23
#7: De a lotro nem sikerült jól.
8.
8.
mestermagyar
Legyen skyrim hangulatú fps nézetben játszható játék. :D
7.
7.
KőbányaKispest
#3: Hát ott a LOTR Online nem? Mire vársz?
5.
5.
atta23
Remélem hogy ól sikerül, és kiadják pc-re!
3.
3.
Ghost26Dave
Open world gyűrűk ura erre várok egy ideje :D
1.
1.
Dark_Temptation
csak ne basszák el! :) eddig egész jól hangzik! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...