Bemutatkozik a Clockwork

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sydneyben székelő Gamesoft első játéka lesz a Clockwork, ami az ígéretek szerint nem csak látványában, de játékmenetében és narratívájában is lehengerlő lesz. Trailert is tudunk mutatni róla.

A Clockwork helyszínéül szolgáló Watchtoweren egy fertőzés söpört végig annak idején, ami miatt a város lakói fémfalak és fémtestek mögé bújtak: az egykor virágzó települést most koszos gyárépületek és hatalmas tornyok tarkítják.


Nem túl a barátságos a környék, nem csoda, hogy hősünk, Atto felkerekedik és az órájából kipattant Milli társaságában megpróbálja helyretenni a dolgokat. Habár túl sok részletet még nem ismerünk a játékról, az első látnivalók magukért beszélnek, és az időmanipulással fűszerezett történet is rendben lesz az ígéretek szerint, a Gamesoft például különösen odafigyelt az érzelmi töltetre.

A platformer során főleg fejtörőket kell majd megoldanunk, ahol központi szerepet kap Atto Millitől kapott képessége, amellyel sokszorosítani tudja önmagát, és így párhuzamosan tud különböző feladatokat végrehajtani. Valahogy úgy, ahogy két évvel ezelőtt a The Cave-ben láttuk, csak ott eleve több karakterünk volt.


A Clockwork még idén megjelenik, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, illetve androidos és iOS-es mobilokra jön.

2.
2.
Füles
Kész csoda, hogy nem Kickstarter project.
1.
1.
DON GONDOCS
Ha már a cavehez hasonlít, rossz játék nem lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...