Női farmerek is lesznek a Farming Simulator 17-ben

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 17.
  • Hír
Link másolása
Egy régóta várt lehetőség is belekerül a Farming Simulator 17-be, bizony, női gazdálkodók is szerepelnek a játékban. Reméljük, ez a lehetőség már tényleg realisztikusabb élményt ad majd.

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy női farmereket is választhatunk játszható karakterként a közelgő Farming Simulator 17-ben. Hiszitek vagy sem, a rajongók már régóta rágták a fejlesztők fülét ezért a lehetőségért.

Mit jelent ez pontosan? A játék elején választhatunk női vagy férfi karakter között, és amint lehetőségünk nyílik rá, női asszisztenseket is felvehetünk magunk mellé. Bizony, a mezőgazdaság már egy uniszex ágazat, nem csupán a férfiak kiváltsága.

A Farming Simulator 17 október 25-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

19.
19.
Heldengeist
#18: Itt most nem az a lényeg, rengeteg játék van, amit nem szeretek vagy nem a célközönsége vagyok, de meg tudom érteni, mi tud benne szórakoztatni valakit. És kétlem, hogy élne ember a földön, aki bármennyire utálja az akció RPG-ke vagy konkrétan a Falloutot, de el ne tudjon képzelni valamit, amiért valaki élvezheti.

Plusz az kapásból egy maszatolás, hogy te is szeretsz olyat, amit meg más nem tudja megérteni, mit lehet benne szeretni.

Egyébként sem akarok senkit meggyőzni, hogy ezek szar játékok-e vagy sem, csak tettem egy megjegyzést.
18.
18.
godach
#16: De érted, van aki meg azt nem érti, mit tudsz te szeretni a Falloutban, mikor nem a mi korunkba játszódik, le van pusztulva és lézerfegyverek vannak benne mint a mesében.
(mint mondtam, engem sem érdekelnek ezek, de tökéletesen meg tudom érteni, ha valaki rajong értük, mert sok olyan játék van, amiért én rajongok és más nem érti miért) :D
17.
17.
Cooper Channel
Ahhahaaaa, csajjal fogom nyomatni :D
Na mostmár a legfontosabb feature-t ismerjük, jó lenne tudni a többiről is valamit :)
16.
16.
Heldengeist
#6: Falun nőttem fel, nagybátyámnak volt traktorja, nagyapámnak ez volt a foglalkozása és gyerekkoromban 50 éves kor felett szinte mindenki rotációs kapa után kötött utánfutóval közlekedett, szóval sok időt töltöttem különféle munkagépek között, mégsem tud érdekelni.

#9: Az ETS is rajta van ezen a nem értem listán :D
Nálam ezek mind egy ligában játszanak az ilyen I am bread és Goat Simulatorokkal. Nem leszólni akarok senkit, aki ilyesmikkel játszik, egyszerűen csak megjegyeztem, hogy a megértés szikrája is hiányzik belőlem, mitől ilyen népszerűek ezek. Még azzal együtt sem, ha valakit érdekelnek a mezőgazdasági munkagépek vagy a kamionok.
15.
15.
simi
végre lesz értelme a meztelen modok készítésének. Már alig várom, hogy pucér női karakterrel vezethessem a bálázót.
13.
13.
godach
Na még jó, hogy harmadjára sikerült leírni meg elküldeni. Aljas tapigombok.
12.
12.
godach
#8: Minderre a számok és eladások, választ adnak. Van rá igény. Engem pl nem érdekel ez sem és a minecraft sem, mégsem érzem magam annyira különlegesnek, hogy azt higgyem körülöttem forog a világ, és csak nekem gyártanak játékot.
Ami nem érdekel azt nem szar játéknak hívják, csak nem te vagy a célközönség.
11.
11.
godach
#8: Minderre a számok és eladások, választ adnak. Van rá igény. Engem pl nem érdekel ez sem és a minecraft sem, mégsem érzem magam annyira különlegesnek, hogy azt higgyem körülöttem forob a világ, és csak nekem gyártanak játékot.
Ami nem érdekel azt nem szar játéknak hívják, csak nem te vagy a célközönség.
10.
10.
godach
#8: Minderre a számok és eladások, választ adnak. Van rá igény. Engem pl nem érdekel ez sem és a minecraft sem, mégsem érzem magam annyira különlegesnek, hogy azt hidjem körülöttem forob a világ, és csak nekem gyártanak játékot.
Ami nem érdekel azt nem szar játéknak hívják, csak nem te vagy a célközönség.
8.
8.
SkyHun
#6: Viccet félre téve.
"aki valaha látott, vezetett, vagy csak ült ilyen gépekben azt érdekli."
Most komolyan ember, ha konzolon nyomod, ha gépen, az miért jó hogy nyomsz egy gombot és megy előre a traktorod a szántóföldön? Ez hogy tud "élményt" nyújtani? Vagy ez az új Harcore Dark Souls játék, hogy kibírja ki tovább, míg el nem alszik?
6.
6.
ollie92
#5: SkyHun, aki valaha látott, vezetett, vagy csak ült ilyen gépekben azt érdekli.
Iszonyatosan ki tud kapcsolni, elszalad az idő, míg a farmodat fejleszted.
Igen először nekem is gagyinak tűnt, aztán kipróbáltam....
5.
5.
SkyHun
#4: Én sem értem hogy képesek az emberek ezzel játszani, mert oké hogy tudsz farmerkedni, de ez miért jó? Ha mondjuk lenne hozzá egy külön játékmód, hogy jönnek a zombik, neked meg kombájnal kéne bedarálni őket, akkor még ok.
4.
4.
Heldengeist
Sosem értettem az efféle játékok népszerűségét. Nekem már az ötlet is unalmasnak tűnik.
3.
3.
GAMEROD
Nekem az Agrar Simulator hangulata jobban bejött a hibái ellenére is realisztikusabbnak tűnt. Viszont ennél a játéknál nem a karakter a lényeg.
2.
2.
ollie92
John Deere nem lesz benne :(
1.
1.
Nothing
Claire Redfield egy John Deere volánja mögött.
Teljes a bakancslistám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...