Végre előzetesen a Thor: Ragnarok

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan csak novemberben repül be a mozikba Thor harmadik önálló filmje, a Thor: Ragnarok, de a Marvel szerencsére időszerűnek látta, hogy felcsigázza a rajongókat. Az új-zélandi Taika Waititi munkája ütősnek néz ki.

A Thor: Ragnarok november 1-jétől lesz majd látható a hazai mozikban. A Thor-sorozat harmadik része az Age of Ultron után játszódik majd. Thor egy másik világban bebörtönözve és a Mjolnir nélkül vár sorsára, miközben egykori társával, Hulkkal is szembe kell majd néznie. A várhatóan méretes csörtének aztán egy intergalaktikus gladiátorküzdelem lesz a vége, aminek az is a tétje, hogy visszatérhessen szülőhelyére, Asgardba.

A filmben olyan nevek bukkannak majd fel, mint Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Jeff Goldblum és Benedict Cumberbatch.

22.
22.
Souljah
Nézzétek meg a Planet Hulk című másfél órás animációs filmet és értelmet nyer a trailer :D plusz az is hogy miért szerepel Dr Strange is
21.
21.
Aanash
Hulkot tudatossá tették ha jól emlékszem, valami repülővel lépett le.
Ha innen nézzük, akkor a trailer végén lévő összecsapás kettejük között egyszerű elterelés aztán meglógnak együtt.
Aztán Hulk eleve a jó oldalon áll még egy indok arra, hogy együtt lépjenek meg.
Hát ennyire volt izgalmas a trailer:)
20.
20.
delphijos
#9: Én is pontosan így gondolom.

Ha DC, akkor viszont a sorozatok egész kedvemre valók. Különösen a The Flash.
19.
19.
18.
18.
Deadpool
De ha megnézitek akkor a Marvelnél a filmes univerzum képviseli a humorosabb oldalt, még a sorozatok, mint a Daredevil a darkosabbat, a DC-nél pedig pont fordítva van. Igaz, a DC-nél multiverzumok vannak az élőszereplős adaptácioknál, még a Marvelnél minden egyben. Mindkét stutido csinálja ahogy tudja, csak a jelek szerint a Marvelnek mindkét fronton jobban megy. Amiben a DC erősebb azok a mesék és a játékok. Képregények terén egyforma a két cég, legalábbis szerintem.
17.
17.
kopic
#14: Hmmmm, ezzel egyet kell ertsek, mert azert tenyleg nem ezt a cimet kellett volna kapnia, mivel t semmilyen szempotbol nem fog hozza kapcsolodni.:( Mint a CW eseteben is.
16.
16.
kopic
*mar nagyon

Fhos tablet.
15.
15.
kopic
#6: Hat nem tudom, a 2.reszre marr nqgyon en sem emlekszem, de szerintem jobb lett az 1. resznel, az valami krva gyenge volt.
14.
14.
Előre leszögezném, hogy nem olvastam a képregényeket, de a skandináv mitológiában otthon vagyok (mondjuk nem kell zseninek lenni hozzá), és pusztán név alapján... hát hogy finoman fogalmazzak, kurvára nem erre számítottam. Persze amikor jött a hír, hogy beleerőltetik Hulk-ot is, és kb buddy movie lesz belőle, már nem voltak nagy elvárásaim.

Lehet, hogy a Marvel nem túl jó, ha az adott filmet darkosabb hangvételben kell prezentálni (mondjuk nekem az Age of Ultron pont emiatt tetszett), de egy Ragnarök esetében az a minimum, hogy vér komoly legyen a film. Ismétlem, fingom nincs a képregényekről, de ha már így is ennyit merítettek az alapanyagból, akkor esetleg még lehetnének picit hűek is hozzá. R ratinget neki, a hülyülős, laza stílust ki az ablakon. Most volt egy Logan, amiből már tudják ők is, hogy bizony megéri nekik úgy is a dolog. A Deadpoolt csak azért nem említem, mert pont nem a komolyságáról volt híres, hiába R.

Ahogy mondták már itt is, kicsit Guardians of the Galaxy érzetet kelt a teaser, ami önmagában nem baj, sőt. A zenéért pacsi, és így elsőre a hangulat is csillagos ötös. Csak köze nincs ahhoz, ahogy az én szememben a Ragnarök kinézne. Valószínűleg beülök rá, és ahogy a Guardians, ez is jó kikapcsolódás lesz, de nem változtat a tényen, hogy egy óriási, kihagyott ziccer marad.
13.
13.
kopic
Ez most rendesen felcsigazott, szoval iszonyat mod varom! a Galaxis orzoire hajaz az eddig latottak alapjan.
12.
12.
Duken
Állat, sikerült megfogni a képregényes esszenciát. Agyatlan hent lesz, de micsoda hent!!!
11.
11.
Inferno
Hát nemtudom elég érdekesnek néz ki inkább egy galaxis őrzői jutott az eszembe erről de ha a képregényt vesszük alapul meg azt h a trailer elején a dögösmaca egykézzel széttöri a mjölnirt ahhoz képest túl komolytalan volt sajnos, de várom h meglepjen mivel pl a doctor strangetől nem vártam sokat és óriási pozitív csalódás volt!
4.
4.
Yanez
Tényleg jópofábbnak tűnik. A 2-ik része nekem pl eléggé nem jött be, s ezt leginkább abból tudom, hogy már másnap elfeledtem miről szólt. Ha pedig most kérdezel, egyetlen jelenetet sem tudnék felidézni.
2.
2.
NathanDrake
1.
1.
Gykrizsi
Király, tiszta galaxis őrzői. Ez kellet ennek a sorozatnak, ezek a depis filmek nem álltak jól neki, de ez most talán jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...