Készülőben az új Wolfenstein játék

  • Írta: skiz0
  • 2007. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai naptól fogva már egészen biztosra vehető, hogy a Raven Softwarenél jelenleg is az új Wolfenstein játék munkálatai folynak.
A mai naptól fogva már egészen biztosra vehető, hogy a Raven Softwarenél jelenleg is az új Wolfenstein játék munkálatai folynak.

A Quake IV-et is jegyző Raven Software boszorkánykonyhájában már jó ideje hegesztik az új Wolfenstein sorozaton alapuló játékot next-gen platformokra. A gameről sajnos egyelőre nem sok mindent tudunk, azonban a fejlesztők azt elmondták nekünk, hogy a játékbeli karakterek mozdulatait egy idáig még soha nem használt, hihetetlenül új és modern motion-capture technológiával rögzítik. Állításuk szerint ezzel elérik majd azt, hogy olyan élethű mozgása legyen a karaktereknek, amit idáig csak esetleg filmben láthattunk. Az új Wolfenstein játék megjelenése jó esetben 2008-ra tehető, ám egyelőre a game címét és a további részleteket hétpecsétes titok övezi. Természetesen amint megtudunk valamit is bővebben a cuccal kapcsolatosan, azonnal értesítünk titeket róla! Stay with us! ;)
10.
10.
Dakkon
kicsit csalódok a raven-ben, mert mindeig csak gondolsan kiadott iparosmunkákat látok tőlük, amiket nem is ők találnak ki többnyire. hol a régi raven? amivel nevesz szerzett magánaK?
9.
9.
Dakkon
elírtam véletlen nem doom-ot akartam, hanem BLOOD-ot. :D:D bocsi
8.
8.
Utys
Bezony. A Ravennek a Doomhoz semmi köze.

A Heretic meg egy fantasztikusan jó FPS az első doom motorjával. Második része alatt már a régi Quake motor ment és TPS volt. Mind kettő klasszikus számomra.

A Hexen-t is a Raven követte el, mely ugyancsak egy eszméletlen hangulatos FPS volt doom motorral. Megfejelve azzal, hogy választhattál kasztot, ami néhány helyen más pályát adott, ill a más fegyverek miatt más játékélményt.

A két játék egy univerzumban játszódik, ha emlékeim nem csalnak, hisz a Hexen főellensége is egy Serpent Rider volt akár csak a Hereticé.
7.
7.
fojesz
A Raven sosem fejlesztett Doom-ot tudomásom szerint: az az id reszortja, illetve részben a Nerve-é akik a D3 kiegészítőt gyártották.
6.
6.
KD
5.
5.
Dakkon
teljesen megörülök ilyenkor, mikor hallom mástól eme szót, h "HERETIC" . az egyik kedvenc gammám, főleg a 2. hányszor végigtoltam , é s titkon mikor azt látom h "raven" abban reménykedek, h "HERETIC" de nem vetnék el Hexent, v Doom-ot sem. ezeknek a gammáknak volt hagulatuk. az nem is tudja, aki a mai csili vili graffal játszott csak. rem eccer a Raven visszatért a gyökereihez és a bérmunka helyett előveszi a saját frachise-t!!
4.
4.
Utys
Ledder: nem csak grafikailag volt nagyon kellemes. Kár hogy marketing hiány miatt megbukott.



Kiváncsi vagyok azért mit csinálnak Ravenék.
3.
3.
Axel007
Valaki tud nekem mondani pár külföldi játékokkal foglalkozó weboldalt? Lehetőleg minnél jobbakat! Olyanokat mint a GK! Előre is THX!
2.
2.
naval
1.
1.
Utys
Remélem a "nagyszerű" jelzőt nem csak majd a grafikára meg az animációkra lehet majd ráakasztani. Quake IV is szép volt, de sajna azzal ki is fulladt a játék minden jó pontja.



Valami Heretic keliberű gémet kellene összehegeszteniük végre Raven bácsiéknak. Pl.: Heretic 3 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...