Fergeteges koncertek a WCG hazai döntőjén

  • Írta: Daks
  • 2007. július 27.
  • Hír
Link másolása
A WCG hazai döntőjén az izgalmas versenyek mellett nem kisebb előadók koncertjeit hallgathatják meg ingyenesen a látogatók, mint a Wendigo és Gáspár Laci.
A WCG hazai döntőjén az izgalmas versenyek mellett nem kisebb előadók koncertjeit hallgathatják meg ingyenesen a látogatók, mint a Wendigo és Gáspár Laci.

Közlemény: "A World Cyber Games hazai döntőjén idén szeptemberben a rendezvény főtámogatójának, a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nek, valamint a WCG főszervezőjének, az IDG Hungary Kft.-nek köszönhetően az izgalmas versenyek mellett nem kisebb előadók koncertjeit hallgathatják meg ingyenesen a látogatók, mint a Wendigo és Gáspár Laci.

A szeptember 2-i estét Gáspár Laci, 2004 legjobb férfihangja kezdi meg, aki a Megasztár után már három lemezzel jelentkezett. 19 órakor lép fel egy energikus funky szeánsz keretében. (http://www.gasparlaci.hu)

20.00 órától keményebb zenék szólalnak meg: a színpadra lépő Wendigo az a zenekar, amely a 2007-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóján még az ország kedvencének tartott platinalemezes, jelentős kiadói marketingháttérrel rendelkező Rúzsa Magdit is megszorongatta a közönségszavazatok tekintetében. Igényes modern rock/metal zenéjükre mindenki levezetheti az egész napos feszültséget! (http://www.wendigo.hu)"
3.
3.
Rexor
Menjetek WCG-re, lesz Gáspár Lackó! XD
1.
1.
FeroxX
Ne ilyen faxságokra költsön a rohadt szervező hanem legyen SC, meg CS wazzeg és legyen pénz kiküldeni a győzteseket......nonszensz.....................
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...