Több mint 4 órán át mozog a Delta Force: Hawk Ops

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 14.
  • Videó
Link másolása
Bizony, nem elírás: minden igényt kielégítő gameplay-bemutató érkezett az új Delta Force-ról egy kínai médiaesemény jóvoltából. A Tencent tényleg egy átfogó militarista lövöldét tesz le az asztalra, ami a régi rajongókon kívül sokaknak tetszeni fog.

A Tencent tulajdonában álló TiMi Studio Group jól halad a Delta Force: Hawk Ops fejlesztésével. Nemrégiben egy kínai médiaeseményen már élőben demózták a free-to-play lövöldét, így alaposan belenézhetünk a játékmenetbe. A harc gyors tempójú lett, leginkább a Call of Duty és a Battlefield hagyományait követi, semmint a korábbi részre jellemző taktikus megközelítést, ami nem feltétlenül tetszik majd a vaskalapos rajongóknak.

A Havoc Warfare játékmód takarja a hagyományos csapatalapú meccseket, míg a Hazard Operations olyan kivonásos móka lesz, mint amit a DMZ-ben és az Escape form Tarkovban láthattunk. A járműves harc sem hiányzik, helikopterekbe és szárazföldi járművekbe is bepattanhatunk.

Megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk, ám a Delta Force: Hawk Ops PC-re, Xboxra, PlayStationre, sőt, mobilokra is kijön.

1.
1.
Zisten
Ha jól emlékszem azt mondták idén nincs új Battlefield játék.
Üzletileg ezt nekik még idén ki kellene adni.
Ha sikerül nekik egy jól összerakott játékot letenni, amit jól tudnak a közönségnek prezentálni, akkor a BF játékosokból sokat sikerülhet elcsábítani.
Nem tudni milyen lesz az új BF, de ha egy évig náluk játszanak az emberek, akkor az jól jönne a csapatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...