Sam & Max: The Devil’s Playhouse – augusztusban érkezik a felújított kiadás

  • Írta: osan
  • 2 napja
  • Videó
Link másolása
Egy ősi, nem evilági erő ébredezik, a kedvenc dinamikus duónknak pedig hátborzongató istenekkel, űrlény nagyurakkal és még sok mással – köztük Max elméjével – kell megküzdenie, hogy irányítani tudják e jelenséget. Augusztusban visszatér a Telltale-féle Sam&Max-játéksorozat mégpedig a befejező etap felújított változatával.

A Telltale garázsából először 2006-ban gurult ki a Sam & Max: Save the World, 2007-ben a Sam & Max: Beyond Time and Space, majd 2010-ben a Sam & Max: The Devil's Playhouse. Azóta az eredeti játékokat elkezdték felújítani – egy kis jogi huzavona után, hiszen a Telltale stúdiója azóta már bezárta kapuit -, és az első két fejezet már meg is jelent jelengenerációs platformokra, a befejező rész pedig nemsokára megérkezik.

Eredetileg tavaly jelent volna meg a záróakkord felújított változata, de sajnos egy kisebb csúszás belezavart a történetbe, így augusztus 14-én fogjuk megkapni a Sam & Max: The Devil's Playhouse-t Nintendo Switch-re, PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Természetesen, ha nem is natív portok formájában, de tényleges jelengenerációs konzolokon is elérhető lesz a játék, így PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is élvezhetjük majd azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...