Megkapta első előzetesét a Hellboy: The Crooked Man

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Cooltúra
Link másolása
Jack Kesy alakítja a mindenki kedvenc féldémonát a legújabb Hellboy-rebootban. A The Crooked Man alcímmel érkező mozifilm első trailere kőkemény horrorhangulatot hoz.

Ron Perlman és David Harbour után Jack Kesyn a sor, hogy a Hellboy legújabb filmes adaptációjával maradandót alkosson a szerepben. A történet már adott: a The Crooked Man az 1950-es években játszódik majd az Appalache-hegységben, ahol boszorkányok társasága és egy titokzatos démon készülnek valószínűleg nem túl sok jóra. Hellboy és a BPRD-nek dolgozó zöldfülű ügynöktársa a helyszínre érkeznek, hogy felgöngyölítsék az ügyet, ami pedig ebből kerekedik, az színtiszta horror - legalábbis az első előzetes erre enged következtetni.

A film forgatókönyvét Christopher Golden és a Hellboy-képregények atyja, Mike Mignola vetették papírra, a rendezői székben pedig Brian Taylor foglalt helyet. A szereplők között feltűnik Jack Kesy mellett Jefferson White, Adeline Rudolph, Joseph Marcell, Leah McNamara, Hannah Margetson és Martin Bassindale is.

A Hellboy: The Crooked Man egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, de a trailer végén látható "Coming Soon" felirat miatt bízhatunk benne, hogy nem kell túl sokat várnunk erre a friss adaptációra.

8.
8.
BrockSamson
En a helyukben animacios formaban rebootolnam az egeszet, kifejezetten Mignola rajzstilusaban es hangulataban. (Volt amugy mar ket animacios film, a Blood and Iron meg a Sword of Storms.)
7.
7.
Grabowsky30+
Guillermo del Toro féle hellboyokat nagyon nehéz lesz überelni! Nem mondom, hogy azok voltak a világ legjobb filmjei, de az látványban nagyon ott volt! Részemről én nagyon bírom ennek a Mexicoi csávónak a munkásságát! Kíváncsi leszek erre is, bár lassan már annak is örülök ha nem érzem egy mozifilm után, hogy elpazaroltam 2órát az életemből!
6.
6.
crytek
Pénzmosás gyanús a dolog. az előző oltári bukta miatt ki az aki ebben látott fantáziát?
5.
5.
Nate Hope
#3: Én ezektől a filléres bolgár forgatási helyszínektől is kivagyok már. Ezeréves lepusztult reaktortelep, sugárszennyezett atomtemető kelet-európai balkán vibe, hülyét kapok tőle, tök mindegy minek álcázzák, melyik amerikai államnak hazudják, ránézésre meg tudom mondani, hogy hol vették fel.
4.
4.
Chdz
Hellboi: The Cocked Man
3.
3.
Macifasz
Ha azt gondoltad, a 2019-es Hellboynál nem lesz lejjebb...well. :-/ Hát ez még egy fan/vizsga filmnek is 'rva gáz lenne, nemhogy egy hivatalos, rendes, egész estés mozinak. Nem is értem, hogy gondolhatták komolyan azt, hogy ezt moziba küldik. VHS-re. Maximum.
2.
2.
Shao Kahn
Hát a legutóbbi 2019-es változat szerintem nagyon gyenge volt. Ez a trailer sem kecsegtet túl sok jóval. De azért meg fogom nézni, mert bízom abban hogy nem követik el ugyanazt a hibát, mint a legutóbbi filmben. Egyébként azt a pletykát olvastam valahol hogy idén novemberben jön. Remélem igaz.
1.
1.
Nate Hope
Ez teljesen olyan, mint egy fan film.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...