Júliusban early access fázisba lép a Dungeonborne

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 12.
  • Korai verzió
Link másolása
A Mithril Interactive egy előzetes formájában jelentette be a steames korai hozzáférés indulási dátumát, az belsőnézet szokatlan a dungeon crawlerek világában, de a videó alapján még működhet is a dolog.

A Dungeonborne egy igen ambiciózus játék, a korábbi kipróbálási lehetőségek után július harmadikán volt egy utolsó playtest, amin a korábbi visszajelzések alapján javítgattak dolgokat, és tesznek majd ugyanígy az early access indulásáig. A játék rendszerét tekintve PvPvE lesz, ami vegyíti a hagyományos npc-k elleni harcot kompetitív elemekkel, további izgalmakkal nyakon öntve a kincskereső kalandot. A játék szólóban is működni fog, de akár két másik társunkkal is kaszabolhatjuk a szörnyeket a Clouseau kastély gótikus fala közt, vagy a Sinner’s End több szintes mélységeiben.

Belső nézetes akciót ígérnek egy szerepjáték mélységével megtoldva, Harcos, Pap, Rogue, Swordmaster, Pyromancer, Cryomancer, vagy Death Knight kasztokkal. Az egyedi fegyverpárosításoknak köszönhetően a hagyományos fegyvereket lehet vegyíteni a varázslással, amit a normál játékmód mellett egy 3v3 arénában is próbálgathatunk, ahol nem kell attól félni, hogy elveszítjük a felszerelésünket. A felszerelések randomizált módosítókkal vannak ellátva, amiket további erősítéseknek vethetünk alá drágakövek behelyezésével, a fölösleges dolgokat pedig az aukciós házban csereberélhetjük.

Már az első előzetes is pofásan nézett ki, a mostani viszont nagyobb hangsúlyt fektet a PvP részre, kíváncsian várjuk mi sül ki belőle, a steames korai hozzáférés július 18-án indul.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...