Funko Fusion - sztorielőzetes érkezett

  • Írta: szlav
  • 2024. július 29.
  • Videó
Link másolása
Idén ősszel szívbajt kaphat minden gyűjtő, hiszen életre kelnek a Funko POP! figurák! Nagy a kalamajka a játékgyárban, és csak rajtunk múlik, hogy rendet tegyünk - természetesen a kedvenc franchise-ainkból összeverbuvált karakterek oldalán.

Szeptemberben (és novemberben) videojáték formájában kelnek életre a Funko nagyfejű figurái. A Jurassic Parktól kezdve, a Five Nights at Freddy-'s-en és a Invincible-n át, egészen a Scott Pilgrimig és a Battlestar Galacticáig, mindenféle franchise feltűnik majd a könnyed akció-kalandjátékban, amely most egy sztorielőzetest is kapott.

Természetesen nem kell nagyon mélyen szántó történetről beszámolnunk: Funko Freddy gonosz mása, Eddy elszabadul a Funko Wonder Works gyárában, és hamar meglátogat minden Funko-világot, hogy az ördögi erejével eltorzítsa azokat. A mi feladatunk lesz tehát, hogy összeverbuváljuk a legerősebb Funko-figurákat, és újra rendet teremtsünk a gyárban.

Mivel a sztorielőzetes önmagában nem sokat árul el a játékmenetről, mellékelünk egy korábbi videót is, amelyen alaposabban szemügyre vehetitek azt, hogy hogyan is fest majd életben a Funko-kaland:

A Funko Fusion szeptember 13-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, két hónappal később, november 15-én pedig befut PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...