TGS 2007: Dead Rising PC-re?

Link másolása
Az Xbox 360 egyik húzócíme, a Dead Rising PC-n is tiszteletét teszi. Hivatalos megerősités a Capcom részéről sajnos még nincs, de reménykedni már lehet!
Az Xbox 360 egyik húzócíme, a Dead Rising PC-n is tiszteletét teszi. Hivatalos megerősités a Capcom részéről sajnos még nincs, de reménykedni már lehet!


A Dead Rising egy jó kis túlélő-horror, amit egyelőre csak az X360 tulajok élvezhetnek, ám egy külföldi honlapon feltűnt ismét a játék címe, méghozzá PC megjelenöléssel mellette. A PC-sek persze csak reménykedni tudnak, hogy ez a hír nem csak kacsa, és izgatottan várják, hogy a Capcom valamit lépjen erre az egészre. Talán a Tokyo Game Show-n minden kiderül!
8.
8.
Direct x 10
Helosztok Olyan Kérdésem Lenne Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Fontos Lenne Vettem Ez Bazi Nagy Géphézat Egy 120mm Hütőt És Egy 450w Tápot Mert A Video Kártyám Miatt Újra Indult A Gépem A Video Kártya Neve Asus EN 8800GTS 320MB De Még Mindig 80Fok Felett Volt A Gépem valamikor 90Fok És Már Nem Tudom Mit Vegyek Bele Levettem A Gépház Oldalét És Nyomtam Neki Az Én Ventilátorommal És Úgy Is Újra Indul A Játékoknál Segitséget Kérnék Vegyek Egy 570w Tápot Az Megoldás Lenne Plussz Egy 90mm Hütő?
6.
6.
vikthor
Akkor jön PS3-ra is. Úgyis már arról 1 éáve felreppentek a pletykák...
5.
5.
kakimaki13
hivatalosan is be lett jelentve

úgy is terveztem 1 xboxot,legalább nem ezt beszerezni
4.
4.
Sido
Pista spanom örül neki,úgy hogy biztos fasza game!:D YEAHHH!:D
3.
3.
huszti
ez a monoton kill maradjon is x360 "húzócím"...van iylen elég, és jobb. Ráadásul PS2-es(is), csak megsúgom: Resident Evil. Annál egyelőre sztem nincs jobb zombihunt game. Majd a left 4 dead.:D



Am nem értem, Xbox360-ra minek nagyolják el a gameket. Ez is, akkora híre volt, erre sztem semmi jó nincs benne. Nem tetszik.
2.
2.
Daveout
na jó...FELHÚZTATOK! "húzócím"...nemértem! De most megyek és nekiugrok még1szer! Úgysincs jobb dolgom!
1.
1.
martinho95
jó lenne

mert nincs x-boxom

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...