Megjelent a konzolos Farming Simulator 15

Link másolása
Vége a várakozásnak, és végre konzolokra is elérhető a Farming Simulator legfrissebb kiadása. Traktor, kombájn és még rengeteg mezőgazdasági munkagép vár arra, hogy megmutassuk, ki a főnök a vidéken.

Több mint féléves csúszással jelent meg végre a héten a Farming Simulator 15 konzolos változata. A játék Xbox 360-ra, PS3-ra, Xbox One-ra és PS4-re is elérhető, de a multiplayer gazdálkodás csak az utóbbi két verzióban kapott helyet.

A megjelenés örömére megkaptuk a szokásos launch trailert is, íme:


Az első értékelések alapján az átirat jobban sikerült, mint az előd esetében, így most már konzolon sincs akadálya a munkának. A Farming Simulator 15 rétegjáték, de ennek ellenére nagyon jól fogy: a PC-s változatból már több mint egymillió példány kelt el, ezt a számot konzolos átiratok pedig meg is duplázhatják.

8.
8.
medson
Pár éve az osztályomba másról sem volt szó csak hogy ha haza mennek így tolják úgy tolják. Sosem fogom meg érteni mit szeretnek benne az emberek de hát egészségükre :D
7.
7.
A Pulyka
Megmutattam a muteromnak ezt a trailert, aki fanatikus farmville rajongo, és annyira megtetszett neki, hogy lehet letoltom, oszt hadd játszon. :D
Mégis mit lehet ebben csinálni? Hasonlo mint a farmville?
5.
5.
PaprikaJancsi
Nagyon hangulatod kis trailer :)
4.
4.
szilard69
Egész jó lett, élvezhető, de persze nagyon sok mindenben nincs túl sok köze egy gazdaság vezetéséhez.
2.
2.
tupaccc
Az ember azt hinne ez a jatek semmit se er, de a vidi szerintem egesz hangulatos lett. Kivanvcsi lennek az online mit takar. Elkepzelem, ahogy haver ellen nfs modjara traktorokkal hajkuraszunk, es gta modjara elcsapjuk a teheneket :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...