GC 2015: Rainbow Six: Siege trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rainbow Six: Siege kedvcsinálója a GSG9, vagyis a német terrorelhárító csapat egy küldetését mutatja be. A helyszín egy ipari terület, egy kikötő, ahol bizony komoly összetűzésbe keveredik a csapat.

A régi-új koncepciót remekül bemutatja az új interaktív trailer. A Rainbox Six: Siege október 13-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
xSHx
Az év legjobban várt fps e. Nekem ha Cod csak sd. Az AW szar lett, bo3 követi a sémát. Uh nekem ez egy tökéletes game lesz. Lassú taktikai fps, amiből igen is kevés van! Haverokal leszünk ra vagy 12-15en uh meg lesz a 4v4 napi szineten.

De am nem 5v5 lesz?
4.
4.
kredencferenc
A Lockdown óta "dawn" kóros az egész széria. Ez meg még a cs-től meg a cod-tól is aljább multi lesz. 4 v 4 kommandózás?.... XD
Miért nem adnak ki mondjuk valami olyasmit mint a raven shield? Jaa.. hogy a mai programozók lusták tényleg működő brutális AI-t írni. Vagy már nem is tudnak...
Minden esetre megéri elgondolkodni rajta: https://www.youtube.com/watch?v=-9f3cXBB-Nc

P.S.: Lehet, hogy csak én vagyok a maradi meg a pesszmista és nem is lesz ez a játék rossz. Csupán a széria utóbbi pár évben tapasztalható hanyatlása váltja ki belőlem a negatív hozzáállást.
3.
3.
McDuff
én a singleből látnék már vmit,állítólag lesz benne...
2.
2.
DON GONDOCS
Biztos nagy űrt fog betülteni a multi fpsek lappangó piacán.
1.
1.
Instict99
ez csak egy multiplayer játék lessz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...