Launch traileren a PC-s Horizon Forbidden West: Complete Edition

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 21.
  • Videó
Link másolása
Valamivel több mint két évvel a PS5-ös megjelenés után végre PC-re is megjelent a Horizon Forbidden West. A Complete Edition már a Burning Shores kiegészítőt is tartalmazza, nem beszélve a PC-specifikus funkciókról sem.

Szerencsére a Horizon Forbidden West számítógépes portját a Nixxes Software rakta össze, amely kimondottan erre specializálódott. Így aztán a játék rengeteg hangzatos funkcióval kényezteti el a master race képviselőit, a DLSS 3 támogatásától kezdve, a DirectStorage-en át, az Ultrawilde kijelzők kihasználásáig.

Bár a gépigény nem a legbarátibb, hiszen 150 GB szabad hely kell neki és SSD is, valamint minimum 16 GB RAM, cserébe viszont felemelő látványban lesz részünk, amire a launch trailer csak egy kis ízelítőt ad.

7.
7.
Yanez
Az első rész története vitte el a hátán a játékot, legalábbis számomra. A harcrendszert utáltam. Milyen az, hogy nem lehet védekezni és folyton vetődni kell? Rühellem az ilyesmit.
6.
6.
TrishtanAG
#5: A második rész meg halom új lehetőséget adott hozzá a vadászós életmódhoz :D
5.
5.
Spazz Maticus
#3: Egyetértek. Mind a "kormeghatározásoddal", mind amit a harcrendszerről írtál. Közel lopakodni a terepviszonyokat kihasználva, csapdákat telepíteni az útvonalaikra, és a gyenge pontjaikra lecsapva brutális sebzést okozni, ez volt a játék esszenciája, ami engem sokáig benne tartott, attól függetlenül hogy nekem elsőre a setting, a világ, a történet nem kifejezetten jött be.

Késöbb azért megszerettem, de a vadászat ebben igen nagy szerepet játszott. :)

Agyf@szt tudtam kapni játékmenet videókat nézve attól, ahogyan minden egyes játékos a legnagyobb monsztáknak is nekirontott mint bolond tehén az anyjának...XD

Én elhiszem hogy úgy is jó volt játszani, de engem például ha csak az a "stílus" lett volna lehetséges, pár óra után törlöm, az biztos.
4.
4.
csongor1996
#2: Szerintem pont a sci-fi és a régies keverék adta az egyediségét.
3.
3.
silkgoat
#2: Kozepkor? WTF? Maximum keso brozkor korai vaskorszak, de az is csak bizonyos teruleteken, mert volt ott boven meg kokorszak is a hidegebb tajakon, ahol nem tudott ugy fejlodni a tarsadalom.
A harcrendszer meg kimondottan elvezetes volt, ha az ember nem akart kozelharcot. A lopakodas is tok jo volt, a gepi ellenfelek gyenge pontjainak likvidalasa, stb stb. Erost 10/10-es jatek.
2.
2.
Low Noise
Tetszett az első rész is, bár nem volt hibátlan, a sci-fi történetbe belekevert középkor és a borzalmas harcrendszer ellenére, de ez is kötelező darab a történet és a grafika miatt.
1.
1.
Chdz
A Nixxes kiváló munkát végzett, az első rész sokkal ratyibb volt megjelenéskor. Ha van eszük minden exet, csak ők csinálhatnak PC-re, max. lassabb ütemben jönnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...