A Dragon's Dogma II nyitott világú technológiájára épül a Resident Evil 9?

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 22.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb szóbeszédek szerint a Resident Evil következő fő részét a RE Engine új, nyitott világú technológiájával vértezik fel, ugyanazzal, amit a héten kiadott Dragon's Dogma II-t is. A bejelentésre még idén sor kerülhet.

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy már készül a Resident Evil következő fő része, hiszen a Village lassan hároméves lesz, és a Remake-özön mellett a Capcom nem hagyja parlagon a témát. A legújabb pletykák az ismert szivárogtatótól, Dusk Golemtől származnak, aki az X-en szellőztette meg, hogy a Resident Evil 9 az RE Engine új változatára épül, amely már képes nyitott világot is mozgatni. Ugyanezt a technológiát használta a héten debütált Dragon's Dogma II is.

Az iparági bennfentes szerint a Monster Hunter Wilds is osztozkodik ezen a technológián, ugyanakkor mindkét játék esetében a cél az, hogy megőrizzék saját DNS-üket, miközben nyitott világú alkotásokkal lesz dolgunk.

A Resident Evil 9 állítólag már 2018 óta fejlesztés alatt van, és a sorozaton belül az eddigi legnagyobb büdzséből gazdálkodhat. A játék egyike annak az öt Resident Evil-játéknak, amelyek fejlesztés alatt állnak a Capcomnál. Remélhetőleg még idén bejelentik és 2025-ben a boltokba kerülhet.

8.
8.
xsbrx
Ha annyira open world-öt akarnak, akkor egy Outbreak-hez hasonló játékot tudnék elképzelni csak nagyobb bejárható területtel és ha egy mód van rá akkor legyen spin-off.

7.
7.
GAMEROD
Csak akkor tudnék elképzelni nyitott világú Resident Evil-t ami érdekel is, ha az Raccoon City és környéke lenne. Nekem az előző rész se jött be túlzottan, mert annak is a kilométeres mászkálás tette ki a nagyrészét. Másik probléma a nyílt világgal, hogy hiába nagy a terület, egyszerűen jellegtelenek, kidolgozatlan, felejthető a terület nagyrésze. Lehet hogy a jövőben ha az AI-ra bíznák ezt a feladatot, akkor hitelesebben és emlékezetesebben néznéken ki helyszínek akár kül, akár beltérben. Mert az ember lusta, nem fog minden egyes épületet berendezni reálisan, csak random ledobál bele objektumokat, tisztelet a kivételnek.
5.
5.
zoli12i
Elsősorban azt a kibaszott FPS nézetet vegyék ki, vagy a kezdetektől lehessen választani nézetet.
4.
4.
xanatos0911
#3: Imadom a parafenomen jovobe lato egyeneket. Inkabb a soronkovetkezo lottoszamokat josolgasd kerlek, de privat uzit kuldj am, meg a vegen a fel GK-nak osztozni kell majd a nyeremenyen
3.
3.
habo
A 7 nagyon el lett találva.
A 8 nem rossz de szerintem a 9-el sem tudják űberelni a 7-et sajnos...
2.
2.
Doomsayer
Ez nekem már most úgy hiányzik, mint a mókusnak az erdőtűz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...