Lehengerlő előzetest kapott a The Lord of the Rings: The Rings of Power új évada

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk arra, hogy folytatódjon a Másodkorban játszódó Gyűrűk Ura-történet. A Hatalom Gyűrűi új epizódjainak egy őrületesen látványos előzetes ágyaz meg.

Sauron felfedte magát a Hatalom Gyűrűi első évada végén, így a második szezonban már megkezdődik a nyílt háború Középföldéért. A Prime Video műsortárát erősítő sorozat egy bámulatosan látványos új előzetessel jelentkezett, az intenzív képsorok alatt pedig a már ismert szereplőink mellett láthatunk trollt, entet, balrogot és élőholtakat egyaránt. Úgy fest, hatalmas, nem kevésbé látványos csatajelenetekre is számíthatunk.

A The Lord of the Rings: The Rings of Power második évada augusztus 29-én debütál az Amazon Prime Video katalógusában. A nyolc epizódot hetente kapjuk majd, vagyis az október 17-re datált szezonzáróig mindig lesz mire várnunk.

5.
5.
Ooorky
#4: Nyugi, nem nézett ő semmit, csak random beleköt emberekbe az oldalon.
Múltkor nekem is ezt csinálta.
4.
4.
Chrysh
#3: Nem tudom, én inkább megnéztem a Gyűrűk Ura trilógia bővített változatát, az segített leöbliteni ezt a maszlagot. De persze az első évad tralierei alatt levő majdnem 10-szeres like/dislike arány fejében valóban lehet, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter (sarcasm).

Ami engem illet én csak azért nézem meg a testvéremmel, mert emiatt a mocsok miatt szegtem azt az eskümet, hogy nem nézek sorozatot, amíg azt be nem fejezik. Ki tudja, lehet, hogy alkohollal, elzsibbadt aggyal könnyeben emészhető lesz.
3.
3.
Csoki80
#2: 2x is megnéztem annyira jó lett. Nem mások véleménye miatt nézek valamit. Sokan túlmisztifikáljátok az egészet ahelyett, hogy élveznétek :-)
2.
2.
csoki0619
#1: Én nem is bírtam végignézni. A második epizód felénél abbahagytam. Utána néztem véleményeket a teljes évadról, asszem jól tettem.
1.
1.
hedzsooo
Annyira csalodtam az 1. evadban, hogy nalam teljesen kifujt mar az erdeklodes iranta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...