S.T.A.L.K.E.R. 2 - nézzük meg a játék helyszíneit!

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
A bő félórás fejlesztői áttekintő videó után egy újabb, ötperces videót is kapott a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Ezúttal a Zóna elhagyatott tájait vehetjük alaposabban szemügyre.

A csernobili atomkatasztrófát követően a környéken élők azonnal hátrahagyták az az addigi életüket, az erőművet övező 30 km-es zónát pedig azóta is katonai őrizetben tartják, hiszen a radioaktív kihullás élhetetlenné tette a vidéket. Nos, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl világában ennél is rosszabb a helyzet. Habár maguk kísérteties mozdulatlanságában is megtalálható a szépség a brutalista szovjet építészetben, a játék helyszínei pedig úgy festenek, mintha a valóság csurogna le a képernyőről, rablók, sztalkerek, megmagyarázhatatlan anomáliák és szörnyetegek járják ezt a vidéket.

A GSC Game World most egy közel ötperces videót tett közzé a játék világáról és helyszíneiről. Csendes és morózus túra ez a radioaktív romok közt, de a tiszta gameplay-ből vágott képsorok sokat elárulnak a látványról és a S.T.A.L.K.E.R. 2 hangulatáról.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl november 20-án érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. A játék elsőnapos cím lesz az Xbox Game Pass katalógusában is.

2.
2.
crytek
Stalker 2 Heart of Chornobyl NEW Gameplay Demo gamescom 2024

https://www.youtube.com/watch?v=mLJvU4WY3i8
1.
1.
crytek
Na most már kezdem elhinni hogy itt készül is a játék.

Tehát az eredeti megjelenésre kurvára sehol se jártak még 2 évvel ezelőtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...