Ez vár ránk a Prince of Persia: The Lost Crown első nagy DLC-jében

  • Írta: pandaril
  • 2024. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Az év elején megjelent metroidvania most szeptemberben kapja meg az első nagyobb, történetközpontú tartalmi frissítését, és hát mi tagadás, a fejlesztők nem aprózták el a dolgot.

Az év egyik legnagyobb meglepetése volt a Ubisofttól a Prince of Persia újragondolása mint oldalnézetes metroidvania. A The Lost Crown azonban olyan jól sikerült, hogy sokaknak visszaadta a hitét a francia kiadóban, az pedig, hogy további tartalmak érkeznek majd a játékhoz, borítékolható volt. A megjelenés óta számos újdonság kerül már a játékba, mint a boss rush vagy a speedrunner mód, viszont igazán nagyszabású történeti bővítést nem kaptunk.

Most viszont küszöbön áll a Mask of Darkness című DLC megjelenése, és a készítők egy külön posztban foglalták össze, hogy mi is vár ránk. Az alapjátékban egyszer csak nyomtalanul eltűnt és elfeledett Radjen elmélyében merülhetünk, ami számunkra is és számára is enyhén szólva kellemetlen. Mi elveszítjük szinte minden erőnket és felszerelésünket, míg a maszkos harcos múltja kitárulkozik előttünk.

A bizarr szituációhoz egy hasonlóan bizarr új környezet is tartozik teljesen új, halálos ellenfelekkel, akik ellen csak a tökéletes hárítás vég majd meg minket (vagy még azt sem). A játékmenet is megváltozik Radjen elméjében, új parkour mechanikák lesznek elérhetők majd, no meg új veszélyek is. A célunk Radjen titkainak, múltjának felfedése, ami szinte biztos, hogy nem lesz egy szép látvány. Az eddigiek alapján a DLC-t nemcsak meg kell tudnunk keresni, de nem előtte gyakorolni egy kicsit. A Mask of Darkness szeptember 17-én jelenik majd meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...