PC-re is érkezik a One Piece: Bounty Rush

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
6 éve fut már mobilokon a Bandai Namco és a Sega közös free-to-play, verekedős akciójátéka, amiben több mint 200 féle karakter közül lehet választani, most ősszel pedig elhozzák PC-re is.

Eiichiro Oda nagy sikerű mangája 1997 óta fut, az abból adaptált anime pedig 1999-be indult világhódító körútjára és már több mint 1100 epizódnál jár. A szándékosan bugyuta karakterekkel telepakolt műnek hatalmasra duzzadt a rajongótábora, a franchise szerethető karakterei és abszurd humora mellett a frenetikus harcok is hozzájárultak sikereihez.

A "One Piece" kincsért folytatott kaland már a 2000-es évek elején elérte a videójáték konzolokat, 2010 után pedig a mobilokra is beszivárgott, majd végül PC-re is kezdtek megjelenni a nagyobb OP játékok. A Bounty Rush alcímmel megjelent, 2018 óta ingyenesen játszható, mobilos 4v4 verekedős akciójátékot a fejlesztők most elhozzák PC-re is, az igényesen összerakott hivatalos oldalukon pedig át lehet nyálazni a játék karaktereit, pályáit és az egyéb tudnivalókat is.

Az Android és iOS verziókhoz valamikor az ősz folyamán fog csatlakozni a PC-s verzió, amit a Steam-oldalán már hozzá is lehet adni a kívánságlistákhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...