Zoochosis - trailer a megjelenés örömére

Link másolása
Vajon milyen élmény lehet bejárni az állatkertet este, zárás után? A Clapperheads játékában egy éjjeli őr szerepébe bújva kell vigyáznunk az állatokra és magunkra.

Első hallásra egy élvezetes, relaxáló feladatnak hangzik, hogy egy állatkert biztonsági őreként, a terepet bejárva ellenőrizzük, hogy minden rendben van-e. Az állatok rácsok mögött, a legtöbb alszik, mi baj történhet?

A Clapperheads fejlesztői nem túl kreatív módon dobták fel az egyszerűnek tűnő alaphelyzetet, néhány állat fertőzötté válik és mutánsként próbál kitörni az elzártságból. Ránk hárul a feladat, hogy mentsük meg magunkat és az átváltozott állatokat, miközben fényt derítünk a miértekre és ha ügyesek vagyunk, akkor a gyógymódra is rátalálhatunk. A játék egy belsőnézetes akció, túlélő kaland, a testünkre erősített kamerán keresztül láthatjuk a történéseket.

A bolgár csapat játéka mától elérhető Steamen, és a leírás alapján az állatok mentése közben érdemi döntéseket is hozhatunk, amik adhatnak egy plusz izgalmat az alapból is meredek kiindulási szituációnak.

1.
1.
Extol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...