Metro Awakening - nézzük, milyen lesz a játékmenet!

Link másolása
A horror műfaj az egyik legjobb terep a virtuális valóságra épülő élmények számára, a Metró világa ideális a rettegésre, amelyet nemsokára VR-ban élhetünk át.

Váratlanul érte a szakmát, mikor a Sony bejelentette, hogy elengedte a PlayStation VR2 termékét, nem fektetnek bele több pénzt. Szerencsére azért nem marad új játék nélkül, aki megvette a VR szemüveget, hamarosan érkezik például a Metro: Awakening.

Dmitry Glukhovsky által megalkotott Metro-világ sikeres tudott lenni könyv formájában, majd számos jól sikerült játék adaptáción keresztül követhettük Artyom kalandjait, a Vertigo Games pedig egy VR-kaland formájában képzelte el a posztapokaliptikus világ legújabb fejezetét. A korábbi bemutatók után, most egy 6 perces játékmenetre fókuszáló videóval jelentkeztek a készítők, hogy jobban szemügyre vehessük, hogyan működik a virtuális valóság mozgás közben. Az alapfelállás természetesen hasonló a korábbi játékokéval, emberek és szörnyek ellen kell küzdenünk, ezúttal doktor Serdar szemszögéből, aki elveszett feleségét keresi. 

A videó alapján jól sikerült virtuális térbe helyezni az történetet, a látványra nem lehet panasz; a  szokásos tevékenységeket tudjuk majd kezünkkel elvégezni (töltés, tárgyak felvétele), már nem kell túl sokat várni, hogy ki próbáljuk, milyen érzés fegyverünk használata, a Metro Awakening november 7-én fog megjelenni PS VR2-n, Meta Quest 2/3-on, és egyéb PC VR készülékeken.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...