Itt a Star Wars Outlaws friss javítócsomagja

Link másolása
A fejlesztők megígérték, hogy ráncba szedik a játékot, és az első patch be is futott. Még messze van a vége a javításoknak, viszont ez egy ígéretes kezdet, kár, hogy nem a megjelenés előtt lépték meg.

Ahogy azt a múlt héten mi is megírtuk, a Ubisoft egy külön roadmapet készített a Star Wars Outlaws frissítéseinek, hogy a november 21-i steames megjelenésre és az első történeti DLC érkezésére a játék minden nagyobb hibáját orvosolhassák. Az első adag javítás tegnap meg is érkezett, és a lista hosszú és tartalmas.

A szám szerint kettes számú update legfontosabb változásai a lopakodást érintik: úgy a mesterséges intelligencia, mint az ellenfelek száma, helyzete és útvonala is kapott némi ráncfelvarrást, de Kay animációi is finomodtak, ahogy a kamerakezelés is, ami bizonyos helyzetekben zavaró lehetett. Ezeken felül pedig még rengeteg kisebb-nagyobb finomítás és hibajavítás érkezett, a teljes lista a Ubisoft oldalán olvasható.

A következő nagy javítócsomag még októberben várható, a tervek szerint 24-én érkezik. A negyedik nagy patch-csokor a steames megjelenéssel egy időben érkezik majd, akárcsak a Wild Cards névre hallgató story pack, valamint kapunk majd új küldetéseket is. Érdekesség, hogy a roadmap szerint ez a novemberi frissítés hozta volna el a lopakodás javításait, amelyeket végül a mostani patch szállított, így nehéz megmondani, hogy mi várható a soron következő két update során.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...