Tomb Raider: The Legend of Lara Croft - mától nézhető a Netflixen

Link másolása
Mai naptól elérhető a Netflix streaming szolgáltató kínálatában az ikonikus kalandornő sorozata, Miss Croft ezúttal rajzfilmkarakterként éli át hihetetlen kalandjait.

Lara Croft már 23 éve hogy megjelent a játékosok életében, azóta számtalan epizóddal bővült a számítógépes kalandja, megélt már rebootokat. A mozivásznon is többször feltűnt már a női Indiana Jones, először Angeline Jolie majd Alicia Vikander alakításában. Legújabb kalandjait egy rajzfilmes sorozatként élhetjük át, ami a Netflix kínálatát erősíti. A karakter ezúttal Hayley Atwell hangján szólal meg.

Bár már korábban megjelent a hivatalos bemutató, nem árthat feleleveníteni, mit is tartogat a sorozat a nézők számára. A megszokott akcióval felturbózott történetben úgy tűnik ismét Lara fejlődése lesz a középpontban, hogyan válik erős, legyőzhetetlen sírrablóvá, az előzetes végén az ikonikus dupla stukkert is megkapja. 

A Tomb Raider: The Legend of Lara Croft a mai napon vált elérhetővé Netflixen, és a szokásoknak megfelelően mind a 8 rész megtekinthető, tehát nincs egy-egy hét szünet az epizódok között. Lehet darálni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...