Még mindig a Blu-Ray miatt veszünk PS3-at

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 19.
  • Hír
Link másolása
A Nielsen 700 - 7 és 54 év közötti - tulajdonost kérdezett meg, hogy ő miért vásárolt (vagy akart kapni) PlayStation 3-at - a döntő ok még mindig a Blu-Ray.
A Nielsen 700 - 7 és 54 év közötti - tulajdonost kérdezett meg, hogy ő miért vásárolt (vagy akart kapni) PlayStation 3-at - a döntő ok még mindig a Blu-Ray.



A rangsort még mindig a Blu-Ray meghajtó vezeti, ezzel még az olyan indokok is hátrébb szorultak, mint az árcsökkentés vagy a játékválaszték. Tény: a Blu-Ray-lejátszó a PlayStation 3 bemutatkozása óta a konzol egyik fő erőssége, anno ez volt az egyik legolcsóbb alternatíva, amely ráadásul tökéletesen is működött néhány asztali meghajtóval ellentétben.

A listán (a válaszadók által megadott sorrendben) olyan okok szerepeltek még, minthogy valaki PlayStation 2-ről akart váltani, valaki a haverjai PS3-mániája döntött a gép mellett, valakinek az online vagy a multimédia lehetőségek tetszettek, valakit kifejezetten a PlayStation Networkön keresztül játszható multis játékok érdekelték, valaki a PS3-at és HDTV-t egyaránt tartalmazó csomagokra akart beruházni, míg valaki egyetlen játék miatt vette a konzolt - ők voltak legkevesebben, de közülük a legtöbben a God of War III-at nevezték meg.
97.
97.
CJgabor
#92: én is hasonlóan voltam vele, de a gépemmel már egy éve megállás nélkül gondok vannak. mindig más. a szerviz mindig megoldásnak tűnik, néha, ha már nem garanciális akk pár ezer forint a cucc, de végén ott fogok kilyukadni ,hogy ki kéne b*nom ez ta sz*rt a p*csába, mert annyira felidegesített már. 2 hét után ma van meg végre a monitorom, fúdenagy az öröm, alig várom h BC2-zek meg MW2-zek. erre, minden egyes játék, pár perc gém után lefagy, vagy hibaüzenetet dob ki, a BC2 ráadásul az EA online-ra se tud csatlakozni, mondván 'elszált a neted, fiam', persze, a nagy lóf*t akkor most hogyan tudok nektek irni? na mindegy valamit tennem kell, lehet hogy reinstall windóz :) ha tudjátok mé áll le minden gamma akk lécci segítsetek xD thx
96.
96.
CJgabor
jó lenne ha lenne konzolom, de nem tudom, hogy inkább Xbox-e kéne-e vagy ps3-e kéne-e? mind2 jónak tűnik^^ azóta kezdtem el ezen komolyan gondolkodni mióta szarakodi ka gépem.... mindig baj van vele. de nem fogok konzolt venni, csak 'álmodik a nyomor' (enyhe költői túlzással :P) xd
95.
95.
Vendu
#47: Ezt szomorúan hallom, mert én a kölcsönzést látom az egyetlen esélynek arra, hogy BluRay filmeket nézhessek.
94.
94.
Sundesz
De ugye nem azért jobb az Xbox "a játék miatt", mert párszáz forintba kerülnek?
93.
93.
gyigyu
Énszerintem a PS3 egy nagyonjó gép. Kiváló online lehetőségek vannak benne, multimédiában pedig verhetetlen(és az is marad sztem), DE!!! játékra szerintem továbbra is az Xbox360 a legjobb választás:)

Ez egy saját vélemény.
92.
92.
givi6
nem akarok senkit se bosszantani

de a box még mindig a játék miatt jobb

a ps meg inkább blu ray , de csak késöbb!!!

mert még mindig nem tartunk ott, hogy a dvd-dl nem lesz elég a játéknak

a ps4 előnnyel fog indulni..

91.
91.
Hofi3
Én PS3-at csak Blu-Ray filmlejátszásért nem vennék. Van arra asztali lejátszó. Itt az az indok, hogy ha már valaki vesz akkor jó ha ott a PS3. Hátha egyszer majd megtetszik valami játék. Én mivel rühellem a konzolt, mint játékkonzol, ezért soha nem fogok venni.
90.
90.
Mathia$
#85: eszedbe jutott már úgy fröcsögni valamiről, hogy tudsz is róla valamit?
89.
89.
Sir-Vival
Na-na - most már a játékok, a húzócímek a mérvadóak... Persze jön majd nyugatra a 3D őrület, novemberben 3D-s Avatar blu-ray - ha a Sony kihangsúlyozza a 3D gaminget, vagy csak egy árcsöki után hiper-szuper média- és 3D blu-ray lejátszóként aposztrofálja a gépet, karácsonykor nagyon meglódulhat a gép.



Szerintem szilveszterkor már a PS3 lesz a dobogó második fokán...
88.
88.
Exinor
#85: Xbox-ra sincs több nagy cím, amit éjjel nappal emlegetnek az emberek, ott van Halo, Fable, Mass Effect, Gears of War, Forza (ebből a Halon kívül mind érdekelne) meg "kisebb" exkluzív címek, de ilyenek ugyan úgy megtalálhatóak a PS3 oldalán is (majd, ha nagyon unatkozok egyszer írok egy listát az exkluzív játékokról, mert kezd unalmas lenni, és lehet, hogy lesznek itt meglepetések): Heavenly Sword, Haze, Lair, Valkyria Chronicles, f1 Championship Edition, MAG és még lehetne sorolni, szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy mi az ami neki tetszik és nem kell a másik fejéhez vágni hülyeségeket, amikor annak más az ízlése. Normális embernek egyik gép játékfelhozatalával sem kellene, hogy problémája legyen...
87.
87.
unchartedgodofwar
#85: Little Big Planet 1, 2, inFamous 1, 2, Reisistance szériák, Motorstorm 1, 2, 3 , GT5, GT5P, Killzone 3, Uncharted: Drake's Fortune, God of War Collection stb.

És még van pár cím+a multiplatform játékok, azokból meg annyi van, mint állat.

És ha jól tudom a konzolt játékra fejlesztették, akkor szerinted milyen célból vettük? :)

Mert Xboxnál milyen neveket hallasz?

Igaz, van olcsóbb BD lejátszó is, de ha dobsz mellé egy rakás játékot, internetet és full online támogatást nem lenne jobb? :)

A 3D-t meg akkor nem is mondtam.

1et értek, mindenki azt vesz, amit akar, de azért ne légy ilyen szük látókörü please! ;)
86.
86.
klemid
#75: Aranyos, de nem én reagálom túl a dolgokot. :D
85.
85.
TEEBEEX360
Azt hadd kérdezzem már meg a PS3-as emberektől hogy amikor soroljátok hogy:UNCHARTED 2,KILLZONE 2,MGS 4,HEAVY RAIN,és természetesen GOD OF WAR 3 stb,stb.....Miért nem írjátok tovább?Én már rájöttem!Mert csak ezek miatt érdemes PS3-at venni!A Blue-Ray-t haggyuk mert már kapsz 35-40 ért sima lejátszót!Kemény 5 játékkal vagdalóztok állandóan!Ez nem semmi!Ezért aztán tényleg megéri megvenni a PS3-at!De nem akarok én kötözködni mindenki azt vesz ami neki tetszik.Csak furi hogy állandóan ezeket a neveket hallom!
84.
84.
Mathia$
Nem azért, de amerikai vásárlóktól mit vártak?

Ott sokkal népszerűbb a 360.
83.
83.
K.G.
Kegyetlen ami itt megy. De miért is?
82.
82.
dareal
pöppet gyomláltam. nyugalom :)
81.
81.
hakydakillah
81. nah ezen 10percen át sírtam :-) Köszönöm ezt a szép ébredést neked
80.
80.
Tyebeca
Megy a hazudozás meg szókiforgatás reggeltől-estig. Ez a napi tevékenység? Tessék füvet nyírni vagy sörözni basszus (18+)!!!



A hírhez csak annyit fűznék hogy még mindig a PS3 a legokosabb Blu-Ray lejátszó. Még szép sokan csak ezért ruháznak be rá.



És azt, hogy a Blu-Ray technológia nem szükséges a 21. században melyik okostojásnak jutott az eszébe. Fogott egyáltalán egy lemezt a kezében. :-D Röhejes. Sokkal ellenállóbb mindenféle megpróbáltatással szemben mint a DVD, kapacitása akár 20-szorosa a DVD-nek. Negatívuma nincs! Viszont igazatok van, drágább előállítani mint a DVD-t de emlékezzetek csak vissza mennyibe került annó pl. egy DVD író és mennyi most. Ugyanígy lesz majd a Blu-Ray esetében is szóval ez nem lehet negatív pont. Ne akarjatok modern technológiát olcsóbban mint egy régi elavultat.



Én amióta HD-ben nézem a filmeket eszembe sem jut már a DVD.



Ha netán valaki nem ért velem egyet és majd gondolja hogy veszekedni fogok vele oldalakon keresztül az téved. Magasról teszek rá. Én csak a véleményem írtam le és nem bonyolódok vitákba.

Mindenkinek jó estét kivánok.
79.
79.
Guppi
78.
78.
biolencse
Remélem mára vége a szájtépésnek.
77.
77.
The Lone Drow
#84: Alaphelyzetben igen nem túl szép dolog, de olvasd el a hszeit és majd meglátod miért van bántva ;)
76.
76.
Guppi
Mi folyik itt ámbárák?
75.
75.
Daks
Ülj csak le, klemid, igyál egy kis kakaót és meséld el Kalap úrnak, mi történt!
74.
74.
Batri
#76: szánalmas vagy... mást már nemtudok mondani és nem is kell. Most legalább mások is észreveszik mekkora gennyláda vagy...
73.
73.
Maxxer
És neked mire futota? Ps3.-ra ?:O Tényleg? Honnan ? 15évesen mit dolgozol? Levagyok maradva .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...