100 millióba került a Red Dead Redemption

  • Írta: InGen
  • 2010. május 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Red Dead Redemption fejlesztése körülbelül annyiba került, mint a GTAIV elkészítése. Aggódni nem kell, a játék már az eladási listák tetején trónol.
Hatalmas, talán még az Alan Wake-et is felülmúló várakozás övezte a Red Dead Redemption megjelenését. Tjames kétóránként szállította nektek az újabb képeket, videókat és infókat, sőt a fülünkbe jutott, hogy drága moderátorunk és közösségünk atyja még a barátnőjét is majdnem kidobta otthonról, mert az nem volt hajlandó belemenni a cowboyos szerepjátékba este.


Úgy néz ki azonban, hogy minden jóra fordul a végén. A Red Dead megjelent, néhányan már játszanak is vele, másokhoz még a napokban jut el. Szorgos teszterünk, Zoenn is már napok óta nyúzza a témát, s egészen hamarosan egy masszív anyaggal fog előállni, amiből mindent megtudhattok a játékról.

De addig is, még némi érdekességünk azért van az anyaggal kapcsolatban: az angol Daily Mail információ szerint 100 millió dollárba került a Red Dead Redemption fejlesztése, amivel körülbelül a GTAIV szintjét ütögeti, azzal a különbséggel, hogy ott még a technológiát is a nulláról kellett kifejleszteni. Attól sem kell félni, hogy a sok költekezés következményeképpen a Rockstar alkalmazottak tesco gazdaságos vajkrémet fognak vacsorázni: a Red Dead X360 és PS3 verziója már most az első és a második helyet foglalja el az Amazon eladási listáján.
9.
9.
Billy Dixon
Nem kell csodálkozni, ez egy rohadt jó játék. Nem csak a grafika, a gigantikus térkép, a remek történet, a tökéletes szövegkönyv hanem az hogy ez az első olyan játék ami igazán vissza tudta adni a vadnyugatot.
8.
8.
szabi113
#7: egy a különbség, a többieknél nincs megszokott menetrend. A Rockstar-nál van. Persze ez csak az én véleményem.



De úgyis akkor lehet mindenki biztos ha hivatalosan is nyilatkoznak.



Aki nem akar lógva maradni az már rég beszerzett egy konzolt (mint én).
7.
7.
SLi
#3: Szerintem ez nem sokat jelent. Hány unreal 3 engine-t használó játék jelent meg PC-re? Rengeteg, a Gow2 még se lett kiadva, pedig akkor is azt mondták a pc-sek h tuti kiadják pc-re, aztán valahogy azóta se jött ki...

Szóval ez abszolút nem jelent semmit

ezzel persze nem arra utalok h ne adnák ki, csak ez aztán nehogy lógva maradjatok
6.
6.
Mathia$
tesco vajkrém lol... :D

Sztem 1000x jobb mint a GTAIV!
5.
5.
Oliver S96
"...nem volt hajlandó belemenni a cowboyos szerepjátékba este..." XD
4.
4.
pepsus
3: egyetertek. mindig ezt teszi r*
3.
3.
szabi113
#2: Akkor nem leszel nyugodt.





Basszus gondolkozzunk már logikusan. GTA4 engine ami már van PC-re, és rengeteg lóvét tettek bele.



Ezek után van olyan olyan ember aki tényleg úgy gondolja hogy nem fog jönni PC-re?!



Az eddigiek alapján felvázolom a forgatókönyvet: 2010 október-november hónapjában bejelentik hogy jön PC-re. 2011 Április-Május hónapjában pedig megjelenik.



( az Episodes form Liberty city esetében is helyesen tippeltem :P )
2.
2.
Bins
Ja van, csak nem olyan a színvonal mint itthon:D Amúgy jön PC-re a játék? Mármint van erről hivatalos info mert pletykálnak róla azt tudom.. Meg GTA4 alapon jönnie is kéne csak nem tudok nyugodt lenni amíg be nem jelentik hivatalosan:D
1.
1.
pepsus
Van amerikaban tesco ?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...