Hivatalos: megvan a Diablo III megjelenési dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Megszámlálhatatlanul sok találgatás, félinformáció után a Blizzard végre bejelentette a várva-várt akció-szerepjátéka boltokba kerülési dátumát. Tizenkét év után révbe ér a folytatás, mely világszerte egy időben startol el, legyen szó a dobozos vagy a digitális példányról.

Még 2008 júniusában jelentette be a Blizzard Entertainment, hogy a Diablo-sorozat harmadik részt kap, ám eddig kellett várni a hivatalos megjelenési dátum leközléséig. A Diablo III világszerte 2012. május 15-én landol a boltok polcain - legyen az dobozos példán, vagy digitális változat.

A világ legtöbb országában ebben az időben válik elérhetővé a játék, egyedül a Dél-Amerikai játékosoknak kell beérniük a Battle.net-es vásárlással, mert ott június 7-ig kell várni a dobozos példány árusítására. Ez minket, magyarokat nem érint, nálunk május 15-én landol játék a boltokban.

"Sok év kemény munka után a fejlesztési csapatunk - több hónapos bétatesztelés, több ezer játékos bevonásával szerte a világon - a célegyenesbe érkezett" - mondta Mike Morhaime, a Blizzard vezére. "Bízunk benne, hogy a Diablo III végleges változatát üzembe helyezhetjük az elkövetkezendő két hónapban, a legjobb akció-RPG élményt a játékosok világszerte május 15-én élhetik át."

Legyen szó az alapkiadásról vagy a korábban bejelentett gyűjtői kiadásról, bízunk benne, hogy ismét mérföldkőhöz érkezett a játékvilág, és valódi Blizzard minőséget kapunk a kezünkbe. Több mint 1 millió játékos ingyen jut hozzá a Diablo III-hoz, mivel egyéves WoW Annual Pass-t vásárolt.

Köszönjük, Storyteller, Füge, Thane és adye!

42.
42.
megveszem, de hogy a pofájukról nem sül le a bőr... 17.990,- Ft az alap játékért (kedvezmények nélkül)... pfff...
41.
41.
Quent1n
#40: Lehet, hogy náluk az de jobb helyeken max 7-8k és ehhez a forint állásának nincs sok köze.... -.-
40.
40.
Stranger666
#39: az alap 14000FT volt. szóval, de az. A frozen thronet mennyiért vetted? 8990. a 10k a forint szar állása miatt annyi.
ne legyél már teljesen okos.
39.
39.
Quent1n
#36: "ajándéka közösségnek" ez azért nincs így, mert kőkeményt pénzt kérnek érte. :) Nagyon jól tudták mit csinálnak egy D3-al gyakorlatilag nem lehet bebukni anyagilag, csak ha játszhatatlanul szar lenne egy bug miatt, de még megkockáztatom akkor se biztos... :)

"kapsz egy 3x olyan hosszú kampányt mint a sc1 és kiegészítőként lesznek árulva, vagyis nem 60$-os áron." Heart of Swarmot 10k -ért lehet cdgalaxisba előrendelni, az alapjáték is annyi ott. Ez nagyon nem kiegészítő ár. ;)
37.
37.
Khaszás
#35: Van igazság abban amit mondasz :) de hozzá kell tenni h a Diablo 3-nak teljesen new története lesz :P :) szóval itt nem hiszem h lesz hiba.. :P jó nyilván ugyan az lesz a lényege legyőzni a gonoszt.. én amitől félek ez a item rendszer mer ugye az első kettő részben még találni kellet a cuccokat és a mai napig is a diablo2-nek a tárgykeresés adja meg a lelkét h minél jobb cuccokat minél jobb buildeket össze rakni az erős felszerelések segítségével.. és ez a kovácsnál való craftolás mind ezt elveszi szerintem de az is igaz h cserébe kapunk sok minden mást :) és persze lehet ez a craftolás is elég jól fog elsülni :)
36.
36.
Stranger666
#35: Na hadd reagáljak a felvetésedre. Először is kezdjük a SC2vel. A sc2 kb. annyira sc1, amennyire a warcraft3 wc2. Megmaradtak az alapegységek lásd: ling ultra muta hydra, marine, tank,ghost, zealot,carrier,archon dt,ht. De ezen felül a játék menete a mechanizmusok, minden teljesen eltér az egytől. Szóval az a feltevés ,hogy ez egy 3d-s sc1 hatalmas nagy butaság, csak az mond ilyet aki gyakorlatilag nem játszott vele. Mellesleg a 3 részben kiadás gyakorlatilag annyit tesz, hogy kapsz egy 3x olyan hosszú kampányt mint a sc1 és kiegészítőként lesznek árulva, vagyis nem 60$-os áron.
Dio 3 skillrendszer,pontosztás, minden ilyen hülyeség teljesen más lesz, a játék maga megmarad h&s-nek. Én úgy vélem itt nincs akkora változás mint a sc esetében az elődhöz képest. Igazából láttunk egy act1 részletet, hogy a töbi milyen lesz fogalmunk sincs róla. Reméljük jó és sokáig játszható. Am a Dio3 is minimum 1 kiegészítővel érkezik. Ja am régről emlékszem egy ilyesmi mondatra valamelyik fejestől, hogy a Dio3-at igazából a retro feeling miatt kezdték el csinálni és mivel a wow rengetek pénzt generált nekik, ezért kezdtek bele. Ez gyakorlatilag egy ajándéka közösségnek.
peace
35.
35.
caleb007
Engem itt most megöltök, mert sokak számára a Blizzard szent és sérthetetlen, de akkor is leírom. Előre leszögezem nem trollkodom, csak érdekel, hogy mások mit gondolnak ezzel kapcsolatban.
Ez a Blizzardos üzleti stratégia nem is tudom, hogy szánalmas, vagy nevetséges-e. Hozzáteszem, nagyon szerettem a játékaikat, mert jók, de igazából abból élnek, amit már tíz-tizenöt éve letettek az asztalra. Nézzük például a Starcraftet: halogatták, tologatták, még "csiszolgatjuk, tökéletesítgetjük" aztán mi lett belőle? Egy Starcraft, ami miben is tér el az elsőtől?... a 3D grafikán kívül nem sok mindenben. Ráadásul nem is egyben, három részben adják ki, amire megint éveket kell várni, és a végén 3 játék árát költöd egy játékra, ami ugyan az, mint az első rész volt. Amitől egyébként ugyan olyan jó játék mint az első, csak nem értem, mit csináltak a fejlesztési idő alatt? Miért adják ki 3 részben? Sőt, mit csinálnak még mindig? Miért ilyen drága?
Láttam a tizenpár évesek hozzászólásait leszólták itt egy néhányan, de az az igazság, hogy a Diablo 3-mat csak ők tudják objektíven nézni. Akik játszottak az első 2-vel, azokat befolyásolják az emlékek/érzések a játékkal kapcsolatban. Anno ez volt játékok csúcsa, random generált fegyverek meg minden, de manapság a "történetet befolyásoló döntések" korában egy ilyen játékot, ami már 12 éve létezik teljes áron adni enyhén szólva is átlátszó pénzlehúzás, pofátlan dolog. Nyilván ugyan olyan jó lesz, mint a második, de szerintem ez is a Starcraft 2 példáját fogja követni.
És legfőképpen azért gyűlölöm a Blizzardot, mert úgy sem bírom ki, hogy ne vegyem meg a Diablo 3-mat.
34.
34.
Shotgun Blues
"Több mint 1 millió játékos ingyen jut hozzá a Diablo III-hoz, mivel egyéves WoW Annual Pass-t vásárolt."

Tehát akkor mégse ingyen jutnak hozzá:)
32.
32.
Quent1n
#31: Kár, hogy te ezt nem tapasztalhatod meg mivel a játék nálunk valszeg 18+os besorolást kap :( Több országban pedig 15+-osat. :((( ........... De tudod mit? Majd mesélünk róla! ;)
31.
31.
ilor14
Csak 14 éves vagyok,de ez a játék nagyon király lesz! :)
30.
30.
daenath
#22: Javaslom kezd az elso reszel, hogy tisztaban legyel a tortenetel, aztan johet a masodik, mire koporgeted a 2 reszt mar itt a harmadik :)
28.
28.
Ector
Épp a 19. szülinapomon adják ki, de nem lesz ajándék belőle asszem :S ejj :D
Na majd nég alszok rá két hónapot :DAS:D:ASD:A:DS.
26.
26.
kopic
Na végre ideje volt. Csupán 2 hónap és itt van!
24.
24.
Trapyd
#22: Diablo3.hu itt minden kérdésedre kielégítő választ fogsz kapni.
23.
23.
elite_hun
#13: Az ilyenekre nem is éri meg válaszolni, de ahogy látom neked nyugodtan sikerült :D
Sajnos manapság szinte minden oldalon van egy két 11 éves aki random rámegy egy hirre és azt mondja hogy szar lesz a játék...
22.
22.
AmreyP
Én nem játszottam eddig egyik részével se,de azért megpróbálom single részét.Valaki felvilágosítani hogy ezek a részeknek van valami egybefüggö története vagy minden rész másról szól? Nézegettem karaktereket van ebbe olyan ami nem varázsol meg mágiát használ?
19.
19.
Necreon
18.
18.
metercsiken
Szerintem csak azok nem értékelik ezt a játékot, akik tényleg nagyon fiatalok( meg persze akik alapból nem szerették régebben sem ) !

De ez egy igazi klasszikus!
Nagyon várom már!
15.
15.
princeps27
#13: azért az SC2 is kinőtte magát a legmeghatározóbb multi jatékká
14.
14.
randall13
A Mass Effect-et egyenesen utáltam a gameplay videók alapján. Most kezdtem el másodjára a trilógia végigjátszását.
13.
13.
5T3V3N
#11: Hány évesek vagytok? Ha 20 fölött akkor ne olvassatok tovább...;)
A Diablo mint cím , a PC-s játékok hőskorának meghatározó címe. Rengeteg olyan elemet itt láttunk először, ami utána alapvetéssé vált.
Kissé (nagyon) olyan mint a starcraft 2 körüli várakozás( ami tegyük hozzá , véleményem szerint kissé csalódást is okozott). Olyan ez a cucc mint mikor 12 éve nem találkozol egy jó ismerőssel, nem tudod mi van vele aztán szembe jön az utcán. Emlékek közös élmények és a Hangulat..:D Ez viszi a hátán a Dio 3-at, és nem a Csili-vili grafika. Egy játék amely a múltból(reméljük nem csak abból) építkezik, és nosztalgiázni is enged..:D
12.
12.
princeps27
#10: egy ilyen hozzászólásra csak egyféle képen lehet reagálni: Ostoba vagy! :D:D:D
11.
11.
Dragonborn
#10: Egyet értek nem értem mit akar a 10 évvel ezelötti fölülnézetével, a Skyrim és a Mass Effect 3 között.
10.
10.
pstomi
Mitől olyan nagy szám ez a diablo 3? nem ismerem az elöző részeket. csak gameplay videokat néztem a diablo 3-ról, elég lagymatag játéknak tünik...
9.
9.
p3ti
Mi az isten , el jött ez a pillanat , laza 10 év után lol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...