Free-to-play lesz a Spartacus: Legends

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
A Starz televíziós csatorna népszerű darabolós-szexelős sorozatából készülő Spartacus: Legends ingyenesen játszható cím lesz PlayStation 3-on és Xbox 360-on, erősítette meg a Ubisoft. A véres arénaharcokat bemutató multis címből új képeket és egy friss előzetest zsákmányoltunk.

A Spartacus című sorozat nem pusztán azért volt jelentős a tévénézők számára mert premierplánból mutatta Lucy Lawless, alias Xena vénuszdombját, hanem azért is, mert viszonylag jól összerakott szériáról beszélhetünk. A kecses erőszak és formás mellek kéz a kézben jártak. A Ubisoft a minap bejelentette, hogy a Spartacus: Legends free-to-play modellre vált, azaz nem kell érte fizetnünk egy lukas garast se.


Bár képesek leszünk valódi pénzért vásárolni jobb felszerelést, így több ezer kombináció lehetséges, de a legjobb cuccokat csak az amúgy is kiemelkedő képességű játékosok vehetik meg. A hírnévrendszer úgy működik, hogy teljesítményünk alapján rangsorolnak bennünket, így az online csatákban csak olyanokkal kerülhetünk össze, akik hozzánk hasonló szaktudással rendelkeznek. A Ubisoft szerint a rendszer biztosítja, hogy fair és versenyképes maradjon a Spartacus: Legends. Kár, hogy a meccsek között nem lesz szexelős minijáték...

Ha nem pusztán Spartacust vagy Crixust szeretnénk irányítani, lehetőségünk van saját gladiátor megalkotására is. Lesz offline versus mód, ha netán ódzkodnánk az online vérontástól és a ranglistáktól. A játék 2013 elején landol teljesen ingyen - nemcsak PSN-en, de Xbox Live-on is, így ez lesz a soron következő free-to-play cím a Microsoft masináján.

20.
20.
r3dman
Nem értem miért kell lefikázni minden játékot kivétel nélkül.csináljatok jobbat.meg ajándéklónak ne nézd a fogát.a grafika nem minden.örülni kellene,hogy ingyen kaptunk egy kis online kaszabolást.amozgás igen is jó a karakter fejlesztés is.nem tudom mi a bajotok vele.de a csóri magyarnak mindegy csak csudázni tud.
19.
19.
vmiki88
#15: Későbbi korszakokban már pár gazdag is beállt gladiátornak, hogy így szerezzen hírnevet.
17.
17.
markoci555
#15: okés, azt nem is sajnálom, de nem hiszem hogy sokan voltak olyanok
16.
16.
markoci555
#14: melyik háborúra gondolsz
15.
15.
Darox
#13: Tudomásom szerint aki akart önszántából is beálhatott gladiátornak... És hadi foglyok is voltak.
14.
14.
randall13
#13: Hát, kérdezz meg egy katonát, hogy mennyi választása volt akkoriban :)
13.
13.
markoci555
#9: van különbség, katonák "választhattak", gladiátorok 100% szolgák voltak
12.
12.
markoci555
Zoenn mi az a szexelős mini játék? XD
10.
10.
adam6751
#8: "mi a tököm az a szexelős minijáték?"

nem tudom kérdezd zoennt :D
9.
9.
Dreadlox
faszt kell itt rinyálni ezek csap poligonok..... amugy meg akármelyik játékot ha más perspektívába helyezed máris erőszakos, pl honnan tudod hogy annak a náci katonának a wolf 3dben nem volt-e családja és csa pa pénzért állt be a seregbe? ennyi erővel őket is lehet sajnálni.....ez egy játék akkoriban az emberek igy jártak, ezt kell szerezni, ha mesevilág kell egyál meg egy gombát vagy bánja a fene.
8.
8.
markoci555
#7: de most qvára komolyan, amikor rákattintottam azt hittem majd lázadozni kell, mint a filmben, mint a valós történetben, erre meg mit látok, gyilkold szét az ellenséget
amúgy mi a tököm az a szexelős minijáték?
7.
7.
adam6751
#4: "csak sajnálni tudom azt a rengeteg embert aki meghalt a rabszolgaságban"

Amúgy kicsit tényleg furcsa hogy ilyen témában készülnek játékok de hát.....ez van.
6.
6.
adam6751
"darabolós-szexelős" na kár hogy nem néztem
a "szexelős minijáték" pedig jó ötlet :P

Amúgy a játék nem tűnik rossznak,ha pedig ingyen lesz akkor egy próbát megér.
5.
5.
razipapi
Hüü ha jól látom ubisoft fejleszti szerintem már rossz nem lehet :)
4.
4.
markoci555
gladiátoros játék? kösz nem, utálom az ilyen fajta erőszakos dolgokat, csak sajnálni tudom azt a rengeteg embert aki meghalt a rabszolgaságban
3.
3.
Darox
#2: Nemáááár, mikor néztem a videót total örültem hogy végre Gladiátor játék PC-re......
1.
1.
azureknight0715
A vér valami röhejesen néz kiXD. Na mindegy mivel free lesz ezért elnézem nekik. A sorozat egyik legjobb, a játék meg egy darabig szerintem élvezhető is lesz, főleg multiban majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...