Európában is megjelenik az Attack on Titan

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A népszerű anime és manga rajongói örülhetnek, elvégre a Koei Tecmo jóvoltából nálunk is boltokba kerül az Attack on Titan: Wings of Freedom. Ha minden igaz, nyáron harcolhatunk a titánok ellen.

A tavalyi Tokyo Game Shown jelentették be, hogy az Omega Force akciójátékot készít a népszerű anime első évada alapján. A rajongók az ismert karakterek bőrébe bújva nézhetnek szembe a gonosz titánok támadásaival. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen mindegyikük óriási, ráadásul elég mérges is.

A Koei Tecmo megkönyörült a nyugati játékosokon is, hozzánk Attack on Titan: Wings of Freedom címmel érkezik az anyag augusztus 26-án. Lemezes változatban csak PS4-en és Xbox One-on csaphatunk le rá, míg digitális formában PC-n, PS3-on és Vitán is. 

6.
6.
Dreadlox
#2: Majd beteszik az attack gombot a num lockra a jumpot pedig F2re
5.
5.
Dreadlox
Koei?:D akkor a PC-sek megint megkapják a ps3as vagy a ps vitás portot xd ráad az átbindelhetetlen olcsó billentyűzetkiosztással :D Ezek közé csak egy embert kéne betenni aki legalább egy hangyafasznyit kapizsgál a portoláshoz. Amúgy kiváncsian várom csak remélem nem lesz olyan tartalatlan mint az eddigi játékaik.
4.
4.
bema695
Nekem se az anime nem tetszett (végig sem néztem), se az OST. Azt viszont már abból a ~10 részből, amit láttam is meg tudtam jósolni, hogy ebből meg fogják csinálni a valaha készült legvéresebb pókember játékot. Youtube-on néztem egy-két gameplay-t, majd valami akció keretei közt tuti vevő leszek rá.
3.
3.
gomba56
Ha jól tudom, ebből még egész estés film is lesz!
2.
2.
biohazard rex
Remélem kicsit összeszedik magukat ésvégre nem a Koei Tecmo féle "minőségi" PC-s portot kapjuk.
1.
1.
felegyi
Brutál jó anime feelingje van, nagyon visszaadja a hangulatot... kár hogy Colossusokat nem mutattak a trailerben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...