VR-játék készül a Rick and Morty alapján

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Bizonyára sokan ismeritek az Adult Swim csatornáján futó vicces animációs sorozatot. A jó hír az, hogy már készül a játékadaptáció a Job Simulator alkotóinak jóvoltából. Egy tárgyvizsgálós VR-cím lesz a kicsike.

A Rick and Morty 2013-ban indult az Adult Swim csatornáján. Az alkotók elérkezettnek látták az időt arra, hogy az elkészüljön a játékadaptáció - a trendeknek megfelelően VR-címként. A fejlesztést a Job Simulatorról elhíresült Owlchemy Labs végzi, de besegít nekik az Adult Swim Games is.

A Rick and Morty Simulatorban (avagy Virtual Rick-alityben) Rick garázsát fedezhetjük fel, különböző tárgyakat nézegethetünk és kombinálhatunk. A cél az, hogy a lehető legnagyobb galibát okozzuk, ami - ismerve a főszereplők mentalitását - nem is olyan nehéz feladat.

Megjelenési dátum még nincs, és ha minden igaz, csak a HTC Vive-tulajok élvezhetik az anyagot. A San Diego-i Comic-Conra már játszható demóval készülnek a srácok.

2.
2.
Szerintem úgy ahogy van fölösleges bármit kezdeni a sorozattal a folytatásán kívül. Képtelen lennének bármi olyat letenni az asztalra, ami felérne hozzá. Ugyanakkor biztos ez is tele lesz tömve meta poénokkal, úgyhogy amiatt tuti nézek róla majd pár videót.
1.
1.
Gorrister
A sorozatot imádom, jelenleg előrébb áll nálam mint a South Park. De ez a játék rossznak tűnik, és nem csak azért mert engem teljesen hidegen hagy a VR, hanem úgy alapból koncepció szintjén vérzik el a dolog.
Ebből a sorozatból egy jó platformert tudnék elképzelni ahogy a különböző világokon keresztül küzdi magát Rick és Morty, mindketten más más extra képességekkel felvértezve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...