PUBG - ingyen hétvége és kozmetikai csomag

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 19.
  • Akció
Link másolása
Jó hírrel szolgálhatunk azon Xbox One-tulajdonosoknak, aki a Battle Royale műfaj nagy kedvelői: a hétvége folyamán ingyenesen játszható a PlayerUnknown’s Battlegrounds!

A mai naptól kezdve egészen vasárnap, vagyis április 22-ig ingyenesen kipróbálható a PUBG minden Xbox Live Gold-tag számára Xbox One konzolokon. A játék beszerzéséhez nincs más tennivaló, mint ellátogatni az Xbox Live Gold felületére, vagy felkeresni a Microsoft áruházában a játék oldalát, és máris betehetjük a programot a letöltések közé.

Ezzel együtt a mai naptól elérhetővé vált az új kozmetikai pakk is, amit május 19-ig 7 dolláros áron szerezhet be minden érdeklődő. A PUBG5 Pack néven emlegetett csomag többek közt egy sapkát, hosszú ujjú pólót, mellényt és egy új sportcipőt tartalmaz.

A játékkal már csak azért is érdemes tenni egy próbakört mindenki számára, mivel – ahogyan korábban mi is írtunk róla – a legutóbbi frissítés jelentős mértékben javított a játék konzolos teljesítményén és hibáin, így minden eddiginél nagyobb élményben részesülhetnek a játékosok.

2.
2.
supair
Ez a game már a vicc kategóriáját súrolja.Azt is alulról.........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...