Idén ősszel érkezhet az első EA Sports WRC

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 31.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint, amint elkezdenek hullani a levelek, megérkezik a legelső EA Sports WRC videójáték. Ez lesz az első, mióta a cég átvette a licencet.

A megbízható szivárogtató billbil-kun szerint az EA Sports WRC még idén ősszel, pontosan 2023. november 3-án driftel majd be az otthonainkba. A cikk arról is lerántotta a leplet, persze csak ha bejönnek billbil-kun számításai, hogy a játék PC-re és Xbox Series X/S, PlayStation 5 konzolokra jelenik majd meg. Elvileg két verzió is elérhető lesz majd: a Standard és a Champions.

Ez utóbbi attól lesz érdekes, hogy a játékosok egyből hozzáférhetnek majd az EA Sports WRC első öt szezonjához, valamint október 31-től három nap korai hozzáférést is kapnak. A megjelenési dátum mellett még az árat is megsaccolta a szivárogtató: a játék standard kiadásának értéke mindössze 49,99 dollár lesz, azaz körülbelül 17 600 forint. Ez a szám jóval alacsonyabb, mint az EA Sports-játékok ára átlagosan. Vajon ez jelent valamit? 

11.
11.
Ooorky
#10: Szerintem az első Dirt Rally egész jó volt (vettem miatta egy Logitech G920-as kormányt is anno), 2. részre az is árkádosodott egy szépet.
10.
10.
GAMEROD
Majd kiderül milyen lesz, normális rally játékot csak 2000 környékéig láttam, de azt se a Codemasters-től. A Codemasters féle rally-k olyanok mint a pop zene, amit hiába hallgatnak sokan, attól még nem jó.
9.
9.
Doomsayer
#8: Hát szerintem nem olyan lesz, hanem sima árkád gamepad-es játék. Amíg egy Nacon és Kylotonn megelégszik egy becsületes munkáért való tisztességes bevétellel a kormányos autós játékok szegmenséből, addig az Electronic Arts nem fog. Ők szerintem mega monetizálást, mikrotranzakciókat, lootboxot, szezonokat, deluxe meg nem luxe edisönöket, free to play és pay to win szerűségeket fognak beletenni a játékba, meg egy Peugeot 306-ost.

És ebből engem csak a 306-os érdekel.


...


...



...


Egy másik játékban.
8.
8.
crytek
#7: Ismét nagyot akartál mondani ,de ehelyett kijött hogy tudatlan vagy.
De segítek ha eddig nem lett volna gyanús,hogy 1 év után az ea playbe (game passba) kerülnek a játékaik..ső pl a korábbi Grid Legends 3/4 év után az emberek után lett szórva bundle formában akkora "siker" lett.
Nem mellesleg ha olyan wrc lesz mint az eddigiek akkor sose fogok játszani vele mert a korábbi részekkel se tudtam
7.
7.
Grabowsky30+
#3: Mikor fogsz te ezzel játszani 8év múlva mikor leakciózzák 150forintra?
6.
6.
sasncore
#3: Vagy lenne Arcade or Sim opció. Jó lenne, meg egy kormány is, de a házi sárkány füle érzékeny.
5.
5.
csoki0619
#3: "Tudom menjek melegebb éghajlatra mert gyökér vagyok"

Eddig olvastam, a többi sallang.
4.
4.
Low Noise
Vajon a Codemasters fejleszti?
3.
3.
crytek
Tudom menjek melegebb éghajlatra mert gyökér vagyok a simekhez ,de nagyon remélem hogy nem régi WRC lesz hanem számozott dirt felé megy aracade írányba azaz én is tudok majd vele csapatni. Sajnos egyik WRC-vel se tudtam játszani :(
2.
2.
Doomsayer
#1: +1

Meg ezt a cikket olvasva még kevesebbre.
1.
1.
Nem sok jóra számítok az az igazság!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...