Tíz perc tömény száguldás az EA Sports WRC-vel

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 6.
  • Videó
Link másolása
Az biztos, hogy az EA Sports WRC le sem tagadhatná, hogy a Codemasters srácai dolgoznak rajta. Ha nem virítana az új videó címében a játék neve, azt hinnénk, hogy a DiRT Rally folytatásával van dolgunk.

Végre sallangoktól mentes, nyers gameplay láthatunk a közelgő EA Sports WRC-ről, amelyben az egykori ralipilóta, ám azóta játékdizájner, Jon Amstrong pattan a virtuális kormány mögé, és letol három bitang nehéz pályát a játékban.

A Codemastersnél a lehető legjobb kezekben van a hivatalos WRC-játék, hiszen a DiRT Rallyval már elnyerték a szimulátorközösség rokonszenvét, és amint az látható, ezúttal sem nyúlnak mellé.

A játék november 3-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Az előrendelők 3 nappal korábban nekieshetnek. A VR-támogatás egyelőre csak a PC-sek kiváltsága lesz.

4.
4.
Doomsayer
#2: Ha rákeresel, akkor ezeknek a WRC-knek a valóságban is ilyen. Illetve amennyire meg lehet mondani, az eredeti másolata a játékbeli műszerfal. Nem is kell ezekbe az autókba más.

https://racemarket.net/oc-content/uploads/43/39030.jpg
3.
3.
delphijos
Ez csak egyéni probléma, de nekem ez az esőeffekt nagyon nem jön be. Egyenesen esik lefelé, elveszik a sebességérzet. Egy száz éved Driveclub-ban jobb volt ez.
2.
2.
GAMEROD
Ennyi a műszerfal, hogy csak azt mutatja hanyadik sebességben van?
1.
1.
markoci555
elég brutál, ahogyan vezet, jó nézni, amikor nem amatőrökkel mutatnak be egy játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...