Még idén érkezik két Super Mario cím és a következő filmre sem kell sokat várni

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem csak a LEGO együttműködést tartogatta Mario-napra a Nintendo. 2026-ban jön az új film, megjelenési dátumot kapott a The Paper Mario: The Thousand Year Door remake és a Luigi’s Mansion 2 HD.

Március 10-e a Mario-nap, mivel rövidítve (MAR10) kiadja a népszerű vízvezeték-szerelő nevét. Hagyományosan ezen a napon számíthatunk egy adag bejelentésre a franchise körül, ma sem volt ez másképp. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy bejelentettek három új LEGO-szettet, illetve teaseltek egy LEGO Mario Kart készletet. Ezen túl is érkezett azonban még további három bejelentés a jeles napra, egy rövid, szűk három perces videó keretein belül, amelyet az X-re posztolt a vállalat.

Az egyik, hír hogy megerősítették: érkezik a Super Mario Bros film következő része, ráadásul a premier napját is bejelentették, ami 2026 április 3-a lesz az Egyesült Államokban. Vissza fog térni az első film két rendezője, Aaron Horvath és Michael Jellinic és kiderült az is, hogy már zajlanak a munkálatok.

A film mellett még két megjelenési dátum is belefért a kevesebb, mint három perces videóba. A Paper Mario: The Thousand Year Door remake 2024 május 23-án érkezik, a Luigi’s Mansion 2 HD pedig 2024 június 27-én.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...