Hamarosan érkezhetnek az új Borderlands-játék hírei

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 29.
  • Hír
Link másolása
Randy Pitchford nehezen tud titkos tartani, és egy interjúban izgatottan árulta el, hogy már gőzerővel dolgoznak valami újon, és nemsokára számíthatunk egy izgalmas bejelentésre a franchise kapcsán.

A Gearboxot tavasszal vette meg a Take-Two, a két cég kapcsolata viszont nagyon régre nyúlik vissza. Gyakorlatilag a Take-Two alá tartozó 2K kiadásában jelent meg eddig a széria minden epizódja, a sikerültebbek, és a kevésbé népszerűek is. Most, hogy a rövid Embracer-kör után újra a Take-Two ernyője alá került a franchise, úgy tűnik már nyíltabban mernek beszélni a terveikről is.

Randy Pitchford a TheGamernek adott interjújában beszélt a sorozat jövőjéről, és láthatóan alig tudta türtőztetni magát, hogy le ne lője a poént. Azt azonban elárulta, hogy a széria rajongói számára egy nagyon jó hírrel készülnek, ráadásul Pitchford szerint hamarabb, mint gondolnánk. Adná magát, hogy a Borderlands 4-ről van szó, viszont Pitchford az interjúban egy szóval sem erősítette meg, hogy valóban egy számozott folytatás lenne az a nagy hír.

A legtöbb rajongó egyetért abban, hogy a sorozat tetőpontja a második rész volt, amit sokan a tökéletes folytatásként is emlegetnek. A harmadik rész sikere ellenére sem bizonyult olyan időtállónak, az utána megjelenő Tiny Tina's Wonderlands vagy a New Tales from the Borderlands játékok már messze nem arattak olyan osztatlan sikert. A jövő héten érkező film kapcsán talán kapunk egy hivatalos bejelentést is az új játék kapcsán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...