No More Room in Hell 2 - érkezik a korai hozzáférés

Link másolása
A Torn Banner Studios bejelentette, a belsőnézetes kooperatív horror lövöldéjük 1 hónap múlva korai hozzáférést kap PC-re, a zombis túlélőjáték egyszerre akár 8 fővel is mehet majd.

Az augusztusi Gamescom alkalmával kaptunk legutóbb egy kellemes előzetest, amiben láthattunk némi játékmenetet is, a mostani rövidke trailer viszont inkább az early access bejelentésére szolgál, ugyanis sok újat nem láthatunk benne a 30 másodperc leforgása alatt. A Torn Banner Studios zombis túlélőjátéka a vártnál hamarabb nyitja meg kapuit a játékosok előtt, 1 hónapot kell csak várnunk a korai hozzáférésre.

Az Unreal Engine 5-el futó multis címet akár 8-an is nyomhatjuk, a karakterek fejlődnek majd, viszont a halál végleges lesz. Az első elérhető térkép a Power Plant lesz, amin tucatnyi érdekesség, feladvány, és jutalom lett elhelyezve, többféle típusú csonkítható ellenféllel futhatunk össze, amik között akad majd átvezetővel bemutatkozó egyed is. A lőfegyverek és közelharci apparátusok mellett aknák és robbanószerek is rendelkezésünkre állnak, így változatos módon lehet majd irtani az élőholtakat.

A No More Room in Hell 2 október 22-én lép korai hozzáférésbe PC-n, ami Steam-en és az Epic Games Store felületén érhető majd el. A tervek szerint legalább 1 évig így is marad, de közben folyamatosan kap majd újabb pályákat, fegyvereket, sztorit és egyéb tartalmakat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...