E3 2015: Bemutatkozik a YouTube Gaming

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 13.
  • Hír
Link másolása
A Google végre felfedte saját livestreaming szolgáltatását, amit hadba küld a Twitch ellen. A YouTube Gaming weboldal és alkalmazás ugyanazt tudja mint a riválisa, élő gameplayt nézhetünk és közvetíthetünk a segítségével.

Eddig nézte tétlenül a Twitch egyeduralkodását a videojáték-központú streaming-szolgáltatások piacán a Google, miután nem ő, hanem az Amazon vásárolta fel a céget. Bemutatkozott a YouTube Gaming, egy dedikált app és weboldal, kimondottan játékközvetítésekre specializálva.

A YouTube Gamingen több mint 25 ezer játék kap saját gyűjtőoldalt, ahol minden játékvideó és livestream listázva lesz az adott címről. A kedvenc csatornáinkat ezentúl is követhetjük majd, a mobilos alkalmazással pedig a közvetítések időpontjáról is tájékoztatást kapunk.

A My Games menüpontban találjuk a legkedveltebb játékaink listáját, itt személyre szabott ajánlásokat kapunk, ha netán elvesznénk a több ezer lehetőség között.

Ami pedig az élő közvetítéseket illeti, a chat-késleltetés és a moderátori lehetőségek jelentősen javultak, és gyorsabban küldetünk visszajelzéseket is az általunk favorizált YouTube-ereknek.

A YouTube Gaming már ezen a nyáron indul. Bővebb részletek ezen a linken.

17.
17.
markoci555
Én azt választom, akinél a cs:go droppok mennek majd a bajnokságon :D
16.
16.
br1Koo
Én mondjuk hányok ettől a sok műmájer youtube-os hülyegyerktől akik töltögetik fel a cs:go-s videóikat, legszívesebben felgyújtanám az összes retardáltat egy szobában.
14.
14.
strike19
Egyébként ezeket a Twitch és Youtube streameket nem nagyon értem.
Aki profin űzi az E-sportot megértem ,hogy jó hogy van ilyen.
De kis xaros 8-15 csicskákat nézni hallgatni.Ha 100 életem lenne akkor se jutna eszembe.
Erről mindig egy Torrente idézet jut eszembe:
"Nézni a kaját meg megenni, az két dolog fiam. "
13.
13.
Ja, automatikus bevitelen volt, bocsi :(
12.
12.
Rohadt tablet miert alakitja at amit irok...
11.
11.
En olyat neztem meg amit nem vettem meg, es KB sose vennek, vasarlas elott csak akkornezek role gameplayt, ha bizonytalan vagyok es nem elsonapos vetel :) amugy szerintem as a Jo streamer ski leginkabb ismeretlen jatekot Murat be es/vary nagyon humorous, nem eroltetett es jol tud dumalni.
10.
10.
GAMEROD
A nagy címeket a műmájer videósok nélkül is megveszik, én is esetleg csak ismeretlen indie címekbe nézek bele hogy mi is az.
9.
9.
anarchoid
#8: nalam ez komoly faktor, utanaolvasok, megnezek egy youtube videot rola, aztan vagy steamon broadcaston vagy twitchen megnezem eloben is
8.
8.
mestermagyar
#7: Legpoénosabb, amikor valaki előre végignézi a játékot, aztán veszi meg.
7.
7.
GAMEROD
Ennyire ellustultak az emberek hogy már nem is játszanak hanem gameplayt néznek ... Pedig már kezdtem reménykedni hogy egy Silvergames-hez hasonló szolgáltatás lesz amin ilyen youtube szerű felületen lehet tolni régebbi játékokkal.
6.
6.
Prax
Gondolom lesz rá valami megoldás, hogy a kettőt egyszerre csinálják, ahogy tviccsen is egymást sztrímelik az emberkék, de majd kiderül. Igazából a Twitch Bitch youtube-os megfelelője érdekel majd :D nem maguk a szajhák, akik felkapnak egy dioptria néküli geek szemüveget + a melleket ki, és kapják a 100 és 1000 dollárokat (persze skillre), hanem a megnevezésük. Legjobban akkor nevettem, amikor az egyik ilyenről kiderült, hogy pasi volt, ott táncikált miniszoknyában, és kommentelgették neki, hogy egy kézzel gépelnek meg hasonlókat. Nem, nem néztem élőben, és nem is én írtam neki ilyenek, utólag tudtam meg és nevettem az egészen :D
5.
5.
randall13
Én a Twitchtől a falat kaparom, olyan lassú. Azért remélem a google is tervez hozzá valami api-t a bővítményeknek.
3.
3.
simon 555
#1: Miért mennének át ha már ott is keresnek?
2.
2.
br1Koo
#1: Szerintem a youtube már most megverte a twitchet.
1.
1.
strike19
Szerintem bőven jó a Twitch.De ha ebből is pénzt lehet csinálni mint youtube-on akkor most mindenki megy át.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...