A Fortnite nagyon komolyan veszi a Star Wars-napot

Star Wars Pass a Lego Fortnite-hoz, új skinek, eszközök és járművek érkeznek a Star-Wars nap ünneplésére, ráadásként pedig Twitch-dropokkal is kedveskednek a rajongóknak.

SteamWorld Heist II gameplay betekintő érkezett

A Thunderful rövid videóban mutatja be az augusztusban érkező játék legfontosabb gameplay elemeit és van egy újítás az elődhöz képest: minden botnak lesz munkája.

A hétvégén öt órán át nyúzhatjuk a Star Wars Jedi: Survivort Xboxon

A Free Play Days promócióban és nem mellesleg a hivatalos Star Wars- nap apropóján elérhető lesz Xboxra a Star Wars Jedi: Survivor próbaváltozata. És még Game Pass sem szükséges hozzá - jó üzlet, mi?

Game Passbe tarthat a Lords of The Fallen

A tavaly megjelent játék egészen jól eladási számokat hozott, most viszont felröppent a pletyka, hamarosan az Xbox szolgáltatásába is bekerülhet. Hivatalos megerősítést leghamarabb május második felében kaphatunk.

Teljesítik a Bloodstained: Ritual of the Night két utolsó ígéretét

Öt évvel a játék megjelenése után a fejlesztők még mindig dolgoznak a Symphony of the Night szellemi örökösén, hisz a játék létrejöttéhez szükséges Kickstarter-kampány során is megígérték ezeket a tartalmakat.

Nem kap több DLC-t az Elden Ring, de a folytatás esélyes

Most már biztos, hogy a Shadow of the Erdtree lesz az Elden Ring egyetlen bővítménye, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem készül több Elden Ring. Ez derült ki Hidetaki Miyazakival készített legújabb interjúból.

Kiderülhetett, mi várható a nyári Xbox Games Showcase-en

A The Verge munkatársa belső forrásokra hivatkozva leleplezte a júniusi Xbox Games Showcase játékfelhozatalának egy részét. Az új Call of Duty: Black Ops mellett a Gears of War hatodik része is leleplezésre kerül többek között.

Augusztus 2-án lesz a THQ Nordic Digital Showcase

Most már biztos, hogy egész nyáron el leszünk látva játékbemutatókkal - az eddig is impozáns sorhoz ezúttal a THQ Nordic saját rendezvénye csatlakozott. Augusztus elején várható a digitális eventjük.

Bárki számára elérhetők a videós reklámok a Robloxban

Egy zárt teszt után új, immerzív reklámformátumot tett széles körben elérhetővé a Roblox. Mostantól bárki hirdethet videós formátumban a platformon, bizonyos szabályok betartásával.

Úgy tűnik, két irodát is bezár a Take-Two

A múlt hónapban a Take-Two is komoly leépítéseket jelentett be, most pedig úgy tűnik, hogy bezárják az Intercept Games-t Seattle-ben és a Roll7-t Londonban.

Még ebben a hónapban bejelenthetik a következő Call of Duty: Black Ops-t

A Black Ops-sorozat hatodik részéről a vártnál is előbb, már akár ebben a hónapban leránthatják a leplet, legalábbis erre utal több adatbányász által kikutatott információ.

Újabb részletek derültek ki a Diablo IV új szezonjáról

A Blizzard aRPG-jének immár negyedik szezonja indul a hónap közepén, és többek között a játék loot rendszerének újragondolását és számos más mechanika megújulását hozza majd el.

Szerverproblémák mételyezik a TopSpin 2K25 egyjátékos módját

Bár azon, hogy egy játék single player tartalmaihoz is már kötelező az állandó netkapcsolat, nem illik meglepődni 2024-ben, ezzel együtt elvárható lenne, hogy a szerverek stabilan működjenek.

Szakszervezetbe tömörülnek a kanadai videójáték-fejlesztők

Quebec közel 15 ezer videójáték-fejlesztőnek ad otthont, a kezdeményezők abban reménykednek, hogy az összes stúdió életét jobbá tudják tenni egy széleskörű szakszervezet segítségével.

Páros lábbal ugrik a belsős videojáték-fejlesztésbe a Hasbro

Az elsősorban társasjátékokról ismertté vált vállalat a videójáték iparban is tovább öregbítené a hírnevét. Jelenleg négy tripla-A csapat is az anyavállalathoz tartozik.

Egy meglepetés műsor követi majd a júniusi Xbox Games Showcase-t

Az egyetlen címre fókuszáló műsor rögtön a már előre beharangozott adás után kezdődik, viszont még titok, hogy melyik is az a játék. Csak egy logó látszik, illetve annyi ismert, hogy egy szeretett franchise folytatásáról van szó.

Újabb jel utal a Hi-Fi Rush Switch-portjára

Ráadásul ez nem máshonnan, mint a PEGI oldaláról származik, a szervezet már be is sorolta a Tango Gameworks 2023-as sikerjátékát. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nincs hír.

Megvan a Game Pass májusi felhozatala

Persze, csak részben, a hónap első két hetében érkező címeket hozta nyilvánosságra a Microsoft. Egy nagyobb és ismert cím, illetve egy első napos megjelenés is érkezik.

Xboxra és a Game Passbe tart a Humanity

A tavalyi év egyik legérdekesebb puzzlejátéka hamarosan új platformokat hódít meg. Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is elérhető lesz a Humanity, ráadásul játszhatjuk majd az Xbox Game Pass könyvtárából is!

Két új pályával bővül a Call of Duty: Modern Warfare III

A félidőhöz érkezett a Call of Duty: Modern Warfare III harmadik szezonja, ez pedig csak egyet jelenthet: itt a Reloaded update! Ezúttal két új pályát kapunk a 6v6-os játékmódokra.

13 percen át száguld az EA Sports F1 24

A Codemasters és az Electronic Arts egy masszív adag, bő 13 perces nyers gameplay dömpinget borított a Forma-1 rajongókra. Nem fest rosszul a jövő hónapban érkező új etap!

Összefoglaló az ID@Xbox műsoráról

A független játékfejlesztés krémjét láthattuk az Xbox és az IGN közös műsorán. A visszatérő kedvencek mellett sok vadiúj göngyszemet is láthattunk, így ezeket most listába szedtük nektek a könnyebb átláthatóság érdekében.

Nézd vissza az ID@Xbox Showcase műsorát!

Ma este az indie játékoké a főszerep az Xbox és az IGN közös színpadán! Ha nem szeretnél lemaradni a legizgalmasabb független játékok bejelentéseiről, akkor kövesd velünk élőben az adást!

Street Fighter 6 - Akuma szabadjára engedi a démont

Először a Super Street Fighter II Turbóban tűnt fel, most pedig ismét játszható karakterként tér vissza Akuma, az őrjöngő démon. A májusban érkező harcos egy új küzdőteret és sok más újdonságot is hoz magával.

Bejelentették a The Smurfs: Dreams-t

Egy co-op platformer játékot kapunk mindenki kedvenc kék törpjeivel a főszerepben a Microids legújabb alkotásában. Természetesen már mozgásban is láthatjuk a kalandot, hiszen egy videó kíséretével érkezett a bejelentés.