Elite: Dangerous - űrharc élesben

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
A Frontier Developments kiadott egy új előzetest az Elite remake-jéről, amely az űrhajós csatákra koncentrál majd. Habár diplomáciával is meghódíthatjuk az univerzumot, azért csetepatékban is lesz részünk bőven.

Az alábbi montázst egyébként a játék zeneszerzőjének szánták, hogy ebből merítsen inspirációt az epikus darabokhoz. Bár a felvételek kaptak némi utómunkát, így nem teljesen ingame videóról van szó, de megközelítőleg valahogy így festenek majd az Elite: Dangerous űrcsatái.

25.
25.
pierre le fou
igazán túlléphetnének már ezeken a fosi heroikus aláfestő zenéken, sokat ront rajta.... egy minimális kreativitás nem ártana
24.
24.
Juha
#13: De volt a Descent: Freespace, majd a következő része csak simán Freespace 2, ami a nyílt űrben játszódott, és még a sztorija is eléggé jó volt, bár lehet csak azért szépek az emlékek, mert régen volt :)
23.
23.
bitbandita
Remélem lesz belőle valami a régi Eliteből is és nem csak egy agyatlan lövölde lesz. Nálam tuti vétel, az X-Rebirth mellett.
22.
22.
Stack
Nekem nagyon tetszett. Remek hangulat, szép látvány jó zene :o)
20.
20.
BlackTreff
#19: Nemsokára 19 milliónál jár és azért nem éppen egy agyonhíresztelt játék, sok még csak a nevét sem hallották, szóval megjelenésig még bőven több pénz összejön!
Sok az ígért, már-már talán túl sok is, de ha mindent megcsinálnak, akkor már mint mondtam, nem sok kihívója lesz!

(Oké, de azt is nézd, hogy a GTA V költségvetésében bőven benne van a reklám, a tömérdek hype!)
19.
19.
Huntsman
#18: 15+ millából, vagy most mennyinél járnak már lehet fejleszteni rendesen( mondjuk még így is aprópénz a gta5 büdzséjéhez képest).
Nagyon kíváncsi leszek a Star Citizen-re én is, kickstarter éllovas projectje, ha nem váltja be az ígéreteket asszem lőttek hosszabb távon ennek a finanszírozási módszernek.
18.
18.
BlackTreff
Ígéretek szempontjából nekem a Star Citizen tetszek eddig a legjobban, ha tényleg mindent megvalósítanak, akkor nem lesz sok riválisa!

Itt egy teljesen in-game jelenet:
https://www.youtube.com/watch?v=RlIWJlz6-Eg
17.
17.
Huntsman
#12: Ugorjál már a torkomnak egyből! Bocs, hogy leírtam a magánvéleményem! :D jeez

Ui: Egyébként akkor is gáz. :D

16.
16.
Intricate
Nem nez ki rossznka, de nalam az X Rebirth lesz a befuto... :)

https://www.youtube.com/watch?v=eNs1rdSkUi8
15.
15.
PiszkosFred
#8: Igen, KS ez is, ha jól emlékszem.

Illetve tegyük hozzá, hogy az eredeti Elite minden számítógépes űrhajós szim/kaland/diplomacia/kereskedo őse, az első és egyetlen, amely mai szemmel talán nevetséges, de a '80-as évek végén maga volt a csoda. Az idősebb generáció innen ismeri, és mai napig megnyugvás tölti el őket ha meghallják a Kék Duna keringő dallamait, mert ez azt jelentette, megvan az automata dokkoló :D Arról nem beszélve, hogy a c64 és amiga játékosok körében a legtöbbet szidott szó akkoriban a "Thargoid" volt (a legendás CoV Elite bemutató sorozatáról nem is beszélve)

#7
"X" sorozat?
13.
13.
bitbandita
#9: A Descentek nem a nyílt űrben játszódnak, nem igazán lehet ezekkel az űrhajós gémekkel összehasonlítani. Ráadásul teljesen más a gépek manőverezhetősége egy ilyen űrszimben (legyen akár szimpla arcade lövölde), a Descentben majdnem úgy harcol az ember, mint egy fps-ben, csak ugye még egy dimenzió játszik.
12.
12.
Necreon
#8: Igen, mert az űrharc maga amúgy tök valóságos és ma is létező mindennapi dolog, olyannyira hogy ilyen fokú realitást egy (urambocsá') JÁTÉKBAN meg kell követelni. Szépen elballagsz az options-be, és a hangoknál lehúzod az effektek hangját majd. Ja hogy így hangokat eltüntetni megint nem reális, de azzal már nincs probléma egy JÁTÉKBAN? Én kérek elnézést.
11.
11.
Lorthirash
Nem rossz én már régóta várok egy hasonló játékra majd kiderül...
10.
10.
markoci555
és ez már az alányomatott zenével van akkor?
9.
9.
Huntsman
#7: Anno én a descentekkel toltam, bár azok már nagyon régiek :D
8.
8.
Huntsman
Nálam már ott megbukik az ilyen gém, hogy a fegyvereknek az űrben hangjuk van :D Ez is kickstarteres mint a star citizen?
7.
7.
miki1105
Valaki nem tud valami jó kis űrlövöldözős játékot? A Dark Star One és a Freelancer már megvoltak :-D
5.
5.
bitbandita
#4: Az egy mmo volt, úgy tudom cancelt kapott.
4.
4.
giga321
Még régen egy pcguru újságban olvastam egy olyanról hogy Jumpgate Evolution. Az is ilyesmi és nagyon megtetszett. Arról senki semmit nem tud ? Vagy létezik egyáltalán ?
3.
3.
Necreon
Nagyon jónak néz ki, és egy igazi, izgalmas de nem 110% arcade bullshit űrharcra nagyon fáj már a fogam, ahogy az első kommentelőnek, úgy nekem is a Battlestar Galactica után... ez talán végre az lehet.

Viszont a videó túl jól néz aki ahhoz, hogy ne legyek szkeptikus. Rengetegszer volt már példa arra hogy a gameplay-nek beállított videók csak "úgy néztek ki mint ha", és közük sem volt a valós eseményekhez. Ez a csata, a társak helyezkedése és egyszerűen minden túl mű, túl megrendezett volt ebben a videóban ahhoz, hogy aggodalomra adjon okot - vagy nem ilyen lesz, vagy szénné lesz scriptelve. Ez az a léc amit ha át tud ugrani a játék, szó szerint fölé emelkedni ezeknek a dolgoknak, akkor az évtized űr játéka lesz. Ha nem... hát meglátjuk, de ezzel az opcióval egyelőre nem számolnék. Ahhoz túlságosan is reménykedem, hogy megugorja.
1.
1.
névtelenség
Fucking WANT!

A BSG óta vágyok valami ilyesmire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...