Lady Dimitrescu is megjelent a God of War: Ragnarökben

Link másolása
Lady Dimitrescu, pontosabban a karakter szinkronszínésze, Maggie Robertson is tiszteletét tette a Sony legújabb kasszasikerében.

A God of War: Ragnarök megjelenésekor Maggie Robertson megosztotta a Twitter-oldalán, hogy ő is benne lesz a Sony Santa Monica videójátékában, de azt nem árulta el, hogy kinek a bőrébe bújt bele. Egészen mostanáig. 

Ezúttal nem egy kalapos, mutatós, toronymagas hölgyet kell keresnünk az északi tájakon... Hanem egy egészen más arcot öltött magára a színésznő. 

Twitter-posztjában megosztotta a rajongókkal, hogy ő adta a tizenként berserker egyikének, Skjóthendi the Unneringnek a hangját. 

Ez a berserker egy igen kemény ellenfél, és az egyetlen a tizenkettő közül, akit csak a játék fő történetének befejezése után tudsz kihívni. Skjóthendit Niflheimben találod meg, de kösd fel a gatyád, mert nem akármilyen harcban lesz részed! 

2.
2.
westZsolt
Nagyon a köztudatba akar maradni ez a szerencsétlen nő, még rajongói vannak , hát ez jó :D Lassan egy doboz tejért is lehet rajongónak lenni, jó ég...
1.
1.
overdosed90
Bifröst-ös szemét láda volt! :D Nem volt a kedvencem de már rég lapátra tettem mindet! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...