Készül a Mamma Mia 3

  • Írta: osan
  • 2023. október 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, a Mamma Mia franchise megállíthatatlan, hiszen már a 3. rész is készülőben van – derül ki egy Variety interjúból, melyben Judy Craymer, a filmek és egyéb TV-s műsorok producere szólalt meg.

15 évvel azután, hogy megjelent az eredeti Mamma Mia-film, melyben Meryl Streep és Amanda Seyfried kapták a főszerepet, most a 3. installáció is készülőben van. A producer így nyilatkozott a Variety-nek:

Jelenleg a TV-műsor jelenti a prioritást. Biztos vagyok benne, hogy (a 3. film) meg fog történni. Abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy a Universal stúdióval dolgozhatok együtt, akikkel imádok együttműködni és van egy történetszálam is. Mindig is idő kellett a Mamma Mifa-filmeknek. Bjornt és Benny-t mindig győzködni kellett kicsit. Nem tudom most mennyi idő lesz, hogy meggyőzzük őket, de mindenki szeretne egy 3. filmet... Miután megvagyunk a TV-műsorral lehet, hogy a filmre fogok fókuszálni. Talán ez lesz a második 25 éves ünneplése a franchise-nak.

Az említett TV-műsor egyébként az angliai ITV1-re készül Mamma Mia I Have a Dream néven, melyben új Sophie-t és Sky-t keresnek, akik majd szerepelhetnek a West Endben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...