Csak 2025 elején érkezik a Lost Records: Bloom and Rage

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 28.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a munkálatok nem akadtak meg, a Don't Nod csapata mégis úgy döntött, hogy csak a jövő év elején küldi a boltokba a Lost Records: Bloom and Rage-t, hogy véletlenül se az új Life is Strange-dzsel egyidőben jelenjen meg.

"Tudjuk, hogy sok rajongók már nagyon várja a játékot, ahogy a Life is Strange nemrég bejelentett következő részét is. Adjuk meg mindkét címnek azt a teret, amelyre szüksége van, hogy a játékosok közössége megfelelően kiélvezhessék őket." - fogalmazott a Don't Nod vezérigazgatója, Oskar Guilbert a sajtónak eljuttatott nyilatkozatában.

"Meggyőződésünk, hogy megéri várni a Lost Records: Bloom and Rage-re. Alig várjuk, hogy megosszuk veletek ezt az új kalandot, amely reményeink szerint egy újabb emlékezetes fejezet lesz a Don't Nod-univerzumban."

A Lost Records: Bloom and Rage két idősíkon fut: 1995-ben és 2022-ben. A sztori négy barát történetét követi nyomon, akik egy megmagyarázhatatlan eseménnyel néznek szembe. Három évtizeddel később azonban újra találkoznak, hogy szembenézzenek démonaikkal.

A játék tehát csak 2025 elején kerül a boltokba, így a rajongóknak lesz elég idejük az idén érkező Life is Strange: Double Exposure-re. Nem fog ütközni a két megjelenés.

1.
1.
HMoody
Alex Chen után nagyon nagyon magasra került a léc... Nem volt még karakter, aki ennyire hiányzott volna egy játék után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...